Kerkese per sop.

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Kerkese per sop.

Fillimisht postuar nga vaso ylli.:
[qb] Pershendetje.Me jepni nje sop se u cmenda :wave: [/qb]
ti je keq se do direkt sop mer lal /pf/images/graemlins/laugh.gif dukesh qe nuk je mire me oreksin /pf/images/graemlins/tongue.gif

1105

Primus registratum

ME FALNI DESHA TE THOJA AOP
:rockband: :rockband: :cry: :book:

durrsaku

Forumium maestatis

Vaso trimi kur te hysh ne chat heres tjeter, shko tek dhoma ndihme edhe sqarohu aty se po shof qe ke hapur shume tema dhe s'je shume i qarte ne gjerat qe kerkon.

Ps-Perpara se te kerkosh Aop mundohu te plotesosh disa kushte qe i gjen tek tek Forumi i dhomes shqiperia.

1105

Primus registratum

????? rregulla te forumi #shqiperia
????
forumi se kuptoj

durrsaku

Forumium maestatis

Si mund te behesh aop!

Normat e pranimit !

1. Te jesh ne moshe te pjekur per te gjykuar dhe menduar, te jesh gjakftohte dhe tolerant.
2. Te dish ne maje te gishtave te gjitha komandat e nickserv, chanserv dhe memoserv.
3. Qendrimi juaj ne chat te jete te pakten mbi 14 ore ne jave.
4. Te kesh te pakten nje periudhe 3 mujore qe chat-on, dhe te perdoresh nje "nofke" te vetme identifikuese gjate gjithe periudhes tre mujore ne chat.
5. Nese keni te pakten tre muaj ne chat dhe deshironi te beheni aop, duhet te rrini per nje periudhe 2 javore ne dhomen #ndihme, duke ndihmuar te tjeret.
6. Perdorimi i nje fjalori ofendues qofte kundrejt nje Operatori qofte dhe kundrejt nje useri te thjeshte do ta veje ne pikpyejte kerkesen tuaj per tu bere AOP.
7. Personit qe ploteson standartet e mesiperme i jepet fillimisht nje "vop" ne te dy kanalet #shqiperia dhe #ndihme. Access ky qe e ve ate ne gjendje prove.
8. Nen kerkesen e "vop-it" dhe mendimin e "Sop-ave" persa i perket punes dhe ndihmeses se personit ne fjale ndaj te dy dhomave ,personit per sjellje te mire dhe zbatim te rregullave i jepet accessi i "aop-it".

Guest

Une ne ALBNETWORK u linda dhe u rrita dhe u plaka....isha aop para 2 vjetesh edhe per nje sherr banal ne privat me KELTIN spo me fton njeri ne valle /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke serverat e tjere 2 jave ndenja dhe u bera SOP...megjithate faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif jam mesuar me diskriminim une /pf/images/graemlins/wink.gif

lil-butterfly

Primus registratum

chatet e tjera jane chate komuniste prandaj te bene sop ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

iconia

Primus registratum

o dursako kam mbi 1 vit qe rri ne chat me te vetmin nick,komandat i di dhe ne enderr,madje dhe me shokeve i flas per komandat na i her i them duke u ngaterruar pa dashje, duke e paser mendjen ketu,jam me teper tolerant dhe shum gjakftohte te gjitha kushtet i plotesoj. po tani do ma jepni vop-in. Duke pasur parasysh rradhen e ngritjeve ne aop-etj.
Shpresoj shume.

1105

Primus registratum

Faliminderit dursak per rregullat. tani po i shqyrtoj :kam me shume se 6 muaj ne chat,jam futur vetem me nje nick sic e shef dhe vet (vaso)
jam gjak ftoht dhe tolerant se nuk e pelqej sherrin kot fare.vetem kur me shajn sduroj po prap e ruaj shume gjakftotesin i lej rrug atyre
tjeter une si fillim po kerkoj vop ashtu sic me the jam plotesisht dakort dhe sa here futem ne chat rri te ndihme per accessin po ju sme leni????
dhe kam ndihmuar te tjeret kur kan pasur nevoj por disa aty nuk me lejn te flas dhe une i them mir
Jam dakor per kushtet me jepni leje te rri ne Ndihm te pakte vop qe ti them se kam leje kur sme lejne.

Guest

Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb] chatet e tjera jane chate komuniste prandaj te bene sop ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: [/qb]
pse juve jeni Fashista /pf/images/graemlins/tongue.gif se une per avatar kom vone flamurin e Kubës :lol:

Guest

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] a ma thoni mu c'do me thane sop?aop?e mos me thoni injorante ama!!!!!!!!!! [/qb]
jane grada per ne chat lal...po me mire mos i meso se do te behet semundje :mad:

helibak mucogllava

Primus registratum

GJENERAL po un reeeeeeeeeeee qe du me ven flamurin e kolombis /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:Mos tma shaj njeri lil-beartiful se e griva

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] GJENERAL po un reeeeeeeeeeee qe du me ven flamurin e kolombis /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:Mos tma shaj njeri lil-beartiful se e griva [/qb]
ma shkruaj nick-un tamam se te hengra te gjalle :tipsy: :tipsy:

Guest

ahahhaha lil-butterfly sa mire ta ka bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] GJENERAL po un reeeeeeeeeeee qe du me ven flamurin e kolombis /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:Mos tma shaj njeri lil-beartiful se e griva [/qb]
ma shkruaj nick-un tamam se te hengra te gjalle :tipsy: :tipsy: [/qb]
bobo kush meson shkrim e kendim tani ne pleqeri /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif