kerkese per rikthim aop_i

Status
Not open for further replies.

MeKaNiKu

Forumium maestatis
pershendetje zonja dhe zoterinj thjeshte do kisha deshire te me riktheheshe access aop_i qe kam pas nese doni dhe keni deshire me qen aop si me pare :p

MeKaNiKu

Forumium maestatis
sa here duhet me bere kerkese ktej nga ju mer jaho se me cmendet sa here futem te ndihme bej kerkese me thojne dhe ktu nuk me kthejne pergjigje jo per gjo po ngaqe kam punen naten dhe jam online nga ora 11 e darkes deri ne 8 te mengjesit se ka usera qe ofendojne dhe shajne kot gjate nates po deshet thjeshte rikthim aop du

C^I^A

Forumium praecox
Gjkatesi-el, duke pare votimin e meparshem te sop, nuk pranohet kerkesa jote per acc ne aop. Shpresojme ne angazhimin dhe vleresojme gadishmerine tende ne ALbnetWork.

C^I^A

MeKaNiKu

Forumium maestatis
ahahahahhaha Amour sma japin klasen kto mu moj me dun te rri ne te njejtin vit gjithmone jo se mosha iken ben te veten po nejse o xhaxhi timi po ti qe ai qe e hoqe acc tim re pa arsye fare nejse ska prb faleminderit shume nga ju qe jeni staff dhe nga ju qe sjeni qe lexoni kto marrzira :p ju du shume kur skam kohe te lire :p Amour te du shume kur skam grun afer hahahahhahahahha

MeKaNiKu

Forumium maestatis
po kto zdun mer sidomos Timi zdo me me shtu mu me access aop po nejse po te pakten klur futem te ndihme mos me thojne me qe bej kerkese ne forum se lan nam kto :p

Status
Not open for further replies.