Kerkese per @perator

Status
Not open for further replies.

SNAP

Papirus rex
Pershendetje Si user i vjeter me nick KENT dhe ish pjestare i stafit vendosa te "Kandidoj" dhe nje here per tu bo pjes e stafit @peratoreve . Sic thash qe kam qen pjese e stafit kjo nenkupton qe i njoh shum mire komandat CS/NS/MS dhe e njoh mire rregulloren ...

[18:40] -NickServ- KENT is INTER
[18:40] -NickServ- KENT is currently online.
[18:40] -NickServ- Time registered: Apr 02 09:44:33 2011 EDT
[18:40] -NickServ- Last quit message: Ping timeout: 380 seconds

Shpresoj qe kerkesa ime te meret parasysh nga stafi Sop . Ju faleminderit dhe me respekt KENT

Soleil

Valoris scriptorum
Kerkesa juaj do te merret parasysh nga stafi Sop dhe do t'ju kthejme nje pergjigje sa me shpejt,Deri atehere chat te mbare.

Soleil

Valoris scriptorum
KENT kerkesa jote pasi u shqyrtua nga stafi SoP nuk u pa e arsyeshme per te dhene nje pergjigje pozitive.Rishihemi ne nje moment te dyte. Deri atehere chat te mbare.

SNAP

Papirus rex
KENT kerkesa jote pasi u shqyrtua nga stafi SoP nuk u pa e arsyeshme per te dhene nje pergjigje pozitive.Rishihemi ne nje moment te dyte. Deri atehere chat te mbare.
Mos cfar na the....! Po tani e prune pergjigjen ti qe une postova pak me pare? Ky eshte mendimi jot apo i stafit ? se me
duket e more kete vendim personal dhe shume shpejt sa postova une pfffffffffffffffff.

SNAP

Papirus rex
Nuk e dua pergjigjen tende se nuk me dhe asnje arsyje ok

SNAP

Papirus rex
Ribej kerkese meqe kishe ankesa lidhur me pergjigjen!Shendet e tmira!
Se cfar bej une eshte puna e imja . po ti shkruaj mire sepse nuk bihet pergjigje te KERKESES time mbasi une postova kete ? ( Pershendetje:) Sa koh duhet me pru nje pergjigje? Kaq zafmet te modh paska kjo pergjigja e imja?
JU PERSHENDES.... me dt 26 shkurt )......... mbas 10 minutash ti me bien mua pergjigjen.... dhe u justifikove qe sa e hapa forumin dhe te dhash pergjigjen
shoku ne forum ke hyre dhe dje, dhe pardje, dhe dit me pare "kerkesa" eshte bere me 7 shkurt, Dhe nuk me dhe asnje arsyje pse
kerkesa ime nuk u mor parasyshe? Mos aktivizim? sic kan mar tjeret pergjigje te tilla? per ofendime ne main? etj etj
Shoku mesoje kur useri ben nje "KERKESE" cfar do lloj pergjigje ti japesh eka nje "ARSYJE" ok

Soleil

Valoris scriptorum
kur eshte pune per ty per cfare vazhdon kerkon "pergjigje" me "dhune" kur e more? more cfare e dini aop ju? paste dhembesh apo gjelle me leng? para se te vish ne chat dhe te akuzosh tjetrin per vendime arbitrare, matu njehere.Nese pergjigja e pare nuk te pelqeu bej nje tjeter,dhe nese ke pakenaqesira, shikoje njehere nga vetja kete pune, pastaj nga tjetri se pse more kete pergjigje.Per mua tema eshte e mbyllur. Kalofsh kendshem.

Status
Not open for further replies.