Kerkese Per Operator !

WORLD

Forumium praecox
Pershendetje Nese Me Jepet Mundesia .Une Jam Useri I ri ne albnetwork , kam deshir qe te jem ne stafin aop nicku Im personal esht Hugo . I njoh mire komandat shpresoj qe te merret kerkesa ne konsiderat nga Ana e Stafit sop :) ! = NickServ = Hugo is Hugo_Boss
= NickServ = Hugo is currently online.
= NickServ = Time registered: Mar 29 01:01:28 2017 EDT

SurferChick

Forumium maestatis
World, mbasi shume e shume sqarimeve te meparshme dhe te vazhdueshme aktualisht pothuasje sa here qe je online cfar kuptimi kan keto kerkesa nga ana juaj ? Si ta kan shpjeguar dhe SOP te meparshem dhe une ty vecanerisht, Ju nuk jeni user i pershtacem per stafin e Albnetwork. Shpresoj qe ne te ardhme keto kerkesa mos te postohen sa per te kaluar kohen nga ana juaj.

Flm and Have a nice day ! [emoji4]

WORLD

Forumium praecox
World, mbasi shume e shume sqarimeve te meparshme dhe te vazhdueshme aktualisht pothuasje sa here qe je online cfar kuptimi kan keto kerkesa nga ana juaj ? Si ta kan shpjeguar dhe SOP te meparshem dhe une ty vecanerisht, Ju nuk jeni user i pershtacem per stafin e Albnetwork. Shpresoj qe ne te ardhme keto kerkesa mos te postohen sa per te kaluar kohen nga ana juaj.

Flm and Have a nice day ! [emoji4]
Surferchick Pershendetje Sa besoj Aksesin Sop nuk e ke :) . Keto Pytjet Nuk behen ne forum . Hajde privatisht me pyt dhe jo ktu ne publik :) !

Haribo

Forumium maestatis
@WORLD Prsh.
Pergjigjen ta ka kthyer me access dhe me t drejten e saj te plote.:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

POKER

Forumium maestatis
Deniso ti sje per tu ber Kurr AOP:):):) Po sme degjove Mua:) do te jap lali nje nick Qe jo aop por sope do behesh:D