Kerkese per +op

Libido

Primus registratum
Kerkese per +op

Pershendetje ,me se fundi edhe un vendosa te bej kerkese per op ,un kam rreth 2 vjet qe hyj rregullisht tek albnetworku dhe pothuajse i kam mesuar rregullat dhe sidomos psikologjine e chatit dhe pikerisht te #shqiperia por duke pare qe nganjehere ndodhin ca ofendime/sharje apo abuzime ne #shqiperia mendoj se mund te sherbej ne mirembajtejen e serverit albnetwork dhe deshiroj qe userat te argetohem sa me shume pasi kalojne 1 kohe te gjate ne chat.Une gjithmone futem me nick Libido dhe nese deshironi detaje mund tjua them.Flm

Ps. FALKO me njeh mire mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox
Re: Kerkese per +op

Libido pavaresisht se nuk kam te drejten e votes, mendoj se ti i ploteson kushtet per te qene mes nesh. Kjo eshte ne dore te te tjereve, megjithate shpresoj qe ta marin ne konsiderate kerkesen tende.

Flm. Emanuela {AOP te #shqiperia}

ONi

Forumium praecox

2 vjet? une ste paskam pare asnjehere nejse tani per tani ka shume aop, edhe ska nevoje per te tjere mbase ne te ardhmen !!

FALKO

Forumium maestatis

Tani te erdhen trute ty ? Une kete ta kam thene nje vit me pare /pf/images/graemlins/smile.gif
Do te propozohesh per Aop .
Jane shume te pakte ata qe i plotesojne te gjitha kushtet per te qene me acess tek #shqiperia. Ti je nje prej tyre.

Libido

Primus registratum

Oni asnjehere sme ke pare ?? Çuditem,megjithate une nuk futem aq shpejt sa futet 1+op po kur futem rri me ore,plus qe mund pyesesh dhe tjeret per mua, pastaj nganjeher nderrojme dhe nickun sa per gallate.... shihemi

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!