Kerkese per NetAdmin

Status
Not open for further replies.

Forumi-Shqiperia

Forumium praecox
Pershendetje Emrin e kam Denis jetoj ne Kosove jam 30 vjec.Timi une ne chat dua te Jem pjesetar I stafit dhe komandat sic Jane Cs/Ns/Bs/Ms une komandat I dij ne chat dua access per NetAdmin.Une si nje user 5 gjuhe te huaja I dij gjuhet mund te jene:1. Gjuha Gjerman.2.Gjuha Italiane.3.Gjuha Angleze.4.Gjuha Franceze.5.Gjuha Portugese.Une access dua me nick Forumi-Shqiperia dhe Ka disa usera qe hyjne nga shtete Tjera dhe qe nuk e din gjuhe shqip dhe une ndoshta userave qe nuk din shqip te flasin ateher une disa userave mundem tu ndihmoj dhe une ne keta gjuhe si dij shume mire flas .Flm Klm.Shpresoj qe te meret parasysh nga stafi

Dreamer

Under the Dome
Une them e meriton me gjithe kto njohuri qe ka ne gjuhet e huaja na duhet nje si Denisi !!
Ah Denis, ke harru comandat /os meqe je per NetAdmin :)

Balahk

Locus omnem
Une them e meriton me gjithe kto njohuri qe ka ne gjuhet e huaja na duhet nje si Denisi !!
Ah Denis, ke harru comandat /os meqe je per NetAdmin :)
Une them,me te gjith keto njohuri,durim Ta bejm kryeminister??
I duhet popullit nje si ky :p:D

Soleil

Valoris scriptorum
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA komanda /os nuk ekziston ahhaahahahahaahahahahahaahahahaahh #Timi jepi vendin :p :p

Forumi-Shqiperia

Forumium praecox
Soleil pyete kete Dreamer a ekziston komanda /os .Behuni pak serioz ne kerkesen qe kam bere se kerkesa nuk eshte per Shaka ne kerkese qe kam bere une vetem stafi albnetwork Ka te drejte te shkruajn ja per shembull adminat dhe root adminat.Shpresoj qe ta merni me seriozitet

Status
Not open for further replies.