KERKESE PER AOP

AIDA_DR

Primus registratum
KERKESE PER AOP

CIAO E DINI SI ESHTE PUNA DU ME BO KERKESE PER OPERATORE PO NUK DI SI TJA FILLOJ! PO JU TREGOHEM E SINQERTE NGA KOMANDAT SMOR VESH GJO.......... POR PO PATI ATY MES JUSH NOI NJERI TE MIRE QE VEN DOREN NE ZEMER PER NJE VAJZE SI PUNA IME........... JU GARANTOJ QE NUK DO PENDOHENI! EMRIN E KOM TE REGJISTRUM. :angel:

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: KERKESE PER AOP

Don^Omar, leje mer se po i mesoi te gjithe ato, me kto ca thote çupa, duhet me e ba ircop pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif .

I

insane

Guest

smduket si femer nismetari(a) temes...
ose po qe.. do jet kushuri e ndonje heroi qe ka cliru tironen! /pf/images/graemlins/tongue.gif

AIDA_DR

Primus registratum

sa per komandat i di te gjitha permendesh po beja shakara............nickun e kom te regjistum po vetem:AIDA.nuk jam fisi i na njonit qe ka cliru tironen se jam durrsake dem baba dem dhe krenohem.me dy fjale do me beni apo jo aop?

DON^OMAR

Primus registratum

:rockband: Vallaj insane pikes i ke rene
Po e shikoj me vmendje dhe menyre se si ka shkruar.Qenka ai dhe jo ajo :eek: :............nickun e kom te regjistum po vetem:AIDA.
Te flasin valle femrat ne kete gjuhe??? por megjithate hajde per hajer i qofte Aides qe flet si e forte :smash: RROFTE TIRONA :lol:

colorado

Forumium praecox

Aida , duhet te kesh te pakten 3 muaj me nick te regjistruar qe te pretendosh per access.
Ky eshte kushti me minimal , pastaj kerkesa jote mund te shqyrtohet nga SOP te dhomes #shqiperia te Albnetwork.net , qe nuk eshte asnje nga keta robt papune qe kan postuar ketu me siper /pf/images/graemlins/tongue.gif

DON^OMAR

Primus registratum

CoLoRaDo me gje mua nje vend pune mer se jam ne pik te hallit /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

DON^OMAR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:

une them ta bejme

Cfare kerkon te besh more HaRaP ketu ne mes te forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

AIDA_DR

Primus registratum

NE RADHE TE PARE FALENDEROJ COLORADON PER PERGJIGJEN E DHENE. SHPRESOJ QE SE SHPEJTI TE BEJ PJESE NE STAFIN TUAJ! SA PER TU PERGJIGJE TE TJEREVE NUK JOM TIRONCE POR DURRESAKE DHE ME SA E NJOF VETEN JAM FEMER JASHTE, BRENDA E RRETH E QARK........... NE SE KENI NOI DYSHIM................. DO TE VDISNI ME ATE.BYE BYE DYSHUES! /pf/images/graemlins/tongue.gif

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga DON^OMAR:
[qb] CoLoRaDo me gje mua nje vend pune mer se jam ne pik te hallit /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: [/qb]
Ja te te ngreme gradat ne detyren fisnike chatore se pune tjeter nuk gjen dot ne forum.

BENJAMIN

Primus registratum

shyqyr me doli nej patriote qe don acces
Aida_Dr boj tre muj ne te shto patrioti yt /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :lol:

AIDA_DR

Primus registratum

pse re dreq nga je ti nga durresi e s'te njoh une?hallall mire qe qeke ti qe menoke per patrioten tate se keto chattistet e tjere nuk duan qe te me bejne aop!hajt pra shpresoj qe kur te jesh ne chat te flasim........ciao durrsakja

BENJAMIN

Primus registratum

Patjeter moj patriote dhe mos va ver rene ketyre se keto ket pune kan :goofy: :lol: :goofy: :lol:

RRESPEKTE DAJA /pf/images/graemlins/wink.gif