kerkese per aop

1105

Primus registratum
kerkese per aop

Pershendetje, bej kerkese per aop tek dhoma #ndihme dhe #shqiperia, shpresoj qe kerkesa ime mos t'ju vere ne pozite te keqe. Sa i perket komandave theksoj qe i di,gjithashtu do te bazohem mbi rregulloren. Shpresoj qe prania ime mos t'ju beje pershtypje te keqe se ne fund te fundit njerez jemi edhe gabojme. kush nuk me do te me thote

Ramses

Forumium praecox
Re: kerkese per aop

Ciao a tutti aop e sop(tja u them sinqerisht jeni te gjithe te shemtuar:pp)Ej po he ere tere kerkesat time per aop ne kosh te plehrave i keni hedh.Kur do ma realizoni njehere endrren te shoh dhe une tek main Albnetwork gives status operator etjj.......Ti merrni te gjitha kerkesat time do beni ndonje roman:)
p.s:po pati mundesi shpejt se e vetmja gje qe me mungon eshte koha:)

keleta

Primus registratum

meqe ti e ke bo romanin a ma jep lejen qe tia ve une titullin??? :tipsy:

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga keep_away_from_children:
[qb] Ciao a tutti aop e sop(tja u them sinqerisht jeni te gjithe te shemtuar:pp)Ej po he ere tere kerkesat time per aop ne kosh te plehrave i keni hedh.Kur do ma realizoni njehere endrren te shoh dhe une tek main Albnetwork gives status operator etjj.......Ti merrni te gjitha kerkesat time do beni ndonje roman:)
p.s:po pati mundesi shpejt se e vetmja gje qe me mungon eshte koha:) [/qb]
Hahahahaha..........e ke pare veten e ne pasqyre, uuuuuuuuuuuuuuuuuu moreuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

1105

Primus registratum

O donnie_brasca mir ta tha juir a e ke pa veten ne pasqyre? Pastaj donnie_brasca dhe g@p ketu nuk vijm per tu tallur vim per hall po deshet dhe ju aop bejeni kerkesen na, lerni rahat ne ta shijojme nje her se na ka dal prej hunesh.