kerkese per aop

kornkid4life

Primus registratum
kerkese per aop

Une si pjesetar i rregullt i dhomes #shqiperia ( aty diku tek 24 ore ne dite) po hedh nje kerkese per aop. Rregullat i di mire. Kick/Ban pothuajse s'kam marre asnjehere perjashto ditet e para qe nuk i dija mire rregullat. Kam 1 vit e ca qe futem rregullisht. Komandat them se i di pothuajse te gjitha, edhe ne qofte se nuk di ndonje, kam se ku ti gjej. Kaq kisha. Ju faleminderit per mirekuptimin.
"Me Respekt, Klevi"

enton

Primus registratum
Re: kerkese per aop

Cudi te rish 24 ore dhe mos te te kem pare nje ehre on-line. Mbase jam une i verber ose ti i padukshem. Kam vene re se kohet e fundit jane bere shume kerkesa per @. Por menyra sesi personat e kerkojne kete status duket, eshte si me dal ne rruge dhe ngrit doren per TAXI ku mundesia e hypjes ne te eshte e madhe. Pasja e @ dhe marrja e ketij statusi nuk eshte thjesht nje kenaqesi dhe kuriozitet. Ne radhe te pare kerkohet seriozitet pasi prezantimi jep edhe pershtypjen e pare ndaj personit qe kerkon status. Mbase dikush mendon se ketu mund te behesh @ kur te duash... i them se gabon. Dhoma #shqiperia po ritet dita dites, dhe vertet duhen aop te rinj por kjo sdo te thote qe te abuzohet me rregulloren.

AC-DC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Cudi te rish 24 ore dhe mos te te kem pare nje ehre on-line. Mbase jam une i verber ose ti i padukshem. Kam vene re se kohet e fundit jane bere shume kerkesa per @. Por menyra sesi personat e kerkojne kete status duket, eshte si me dal ne rruge dhe ngrit doren per TAXI ku mundesia e hypjes ne te eshte e madhe. Pasja e @ dhe marrja e ketij statusi nuk eshte thjesht nje kenaqesi dhe kuriozitet. Ne radhe te pare kerkohet seriozitet pasi prezantimi jep edhe pershtypjen e pare ndaj personit qe kerkon status. Mbase dikush mendon se ketu mund te behesh @ kur te duash... i them se gabon. Dhoma #shqiperia po ritet dita dites, dhe vertet duhen aop te rinj por kjo sdo te thote qe te abuzohet me rregulloren. [/qb]
(Pasja e @ dhe marrja e ketij statusi nuk eshte thjesht nje kenaqesi dhe kuriozitet) Me fal Enton per nderhyrjen po ne chat per cfar futesh?
Per te biseduar me te tjere ,per tu clodh nga nje dite pune apo per te qene "Polic" duke rujt se mos ndonjeri thot noj llaf.Me vjen keq qe marrjen statusit aop e mendon keshtu jo vetem ti por te gjithe. Kaq kisha.

Diddy19

Su@mi

Hmmmm!Per te marre status @ duhet te kesh seriozitet????Epo ne teori shume mire i dini rregullat!Po pastaj,nuk eshte se i respekton dhe aq!Se mua me ka ndodhe te me bejne kick vetem se po i thoja nje Sop-it ne main qe ishte i vogel!!!Ky eshte kulmi!Me duket se kisha gjetur piken e dobet prandaj!Nejse...!Ne chat per te bere nje cike gallate hyhet!

Klevi!!Kot ben kerkesa te tilla!E vetja menyre eshte te korruptosh nje nga gocat aty!Si djale qe je perdor te gjitha taktikat.Thuhet se ne loje e ne dashuri cdo gje lejohet!Dhe chati eshte thjesht nje loje!Buona Fortuna!

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!