Kerkese per aop

Status
Not open for further replies.

a1987

Primus registratum
Pershendetje Stafit sop, une mbaj ne chat nick a1987 dhe kam reth disa kohe qe hy ne chat shumicen kohes jam ne drek dhe ne dark kisha ber nje kerkes me pare per qen pjes e stafit por nuk u more parasyshe nga stafi-t sop..Arsyja ishe nick im nuk kishte plotesur kohen e duhure por me qe tani jam brenda regullores kisha deshiren time te beja dhe nje her kerkesen per aop ju lutem te meret
parasyshe nga sop-at kalofshit mire , me respekt a1987 .

Amour

Valoris scriptorum
a1987 mqs temen andej e kane mbyllur por qe vec administratoret vazhdojne te shkruaje si per cudi, pa u lene mundesine userave te shprehen me, nje kritike kjo per ata qe drejtojne forumet e chatit , atehere po te them dy fjale ketu dhe te kuptosh dyshimet e mia ndaj calvin dhe timin disi.

Une aopin ma kane dhene para 4 vjetesh calvin dhe timi, komandat si dija te gjitha mire normale, me kohen mesohen pak nga pak, dhe aopin nuk ma dhane se me kerkuan ne privat ndonje shkembim (eshte e drejta jote te besosh apo jo por skam arsye as te genjej as tu mbaj krahun) .. Keta kane gabime si jo, se mohoj, ashtu si te gjithe ne, ndaj mu duk cudi kjo gje qe ka ndodhur me ty, jam e sigurt qe nga ana e timit ka qene loje si gjithmone ai i pelqen pak disi te luaj por asnjehere mua personalisht me ka kerkuar dicka ne shkembim per te patur aop apo dhe calvin si te thashe, ose ka qene provokim ndaj teje per te pare je femer ajo jo vertet shume hiqen si femra tashme .. ndaj te shpreha dyshimet e mia atje dhe si rrjedhoje pyetjet e bera!!

• Ps: Luxor mos me kakaris kot me kot ne tema qe i kane mbyllur tjeret.. ;) sdua ti futem me gjate nje dhome private as me intereson me :) cdokush tregon veten kush eshte dhe sa i drejte atehere moralet shko thuaja ndonje tjetre jo mua .. Qe keni gabime as e luan topi por uroj ti rregulloni me kohen ..
Mund ta fshini postimin por prape do e postoj :)!!

Last edited:

LuXor

Forumium praecox
Nuk e dija qe ishte e mbyllur ajo teme. Megjithate shoh qe asgje nga ato qe thashe nuk u mohua. E di edhe ti shume mire qe jane te verteta dhe fole si kodra pas bregut.

Keto fjalite e tipit " keni gabime as e luan topi" nuk kan asnje vlere/kuptim. Jane thjesht fjali te hedhura aty/ketu per te dal nga situata.
Megjithate ketu jemi jasht teme, prandaj lere kete muhabet, thuaj kisha kthyer ndonje gote che sdija cte shkruaja ;)

Amour

Valoris scriptorum
Nuk e dija qe ishte e mbyllur ajo teme. Megjithate shoh qe asgje nga ato qe thashe nuk u mohua. E di edhe ti shume mire qe jane te verteta dhe fole si kodra pas bregut.

Keto fjalite e tipit " keni gabime as e luan topi" nuk kan asnje vlere/kuptim. Jane thjesht fjali te hedhura aty/ketu per te dal nga situata.
Megjithate ketu jemi jasht teme, prandaj lere kete muhabet, thuaj kisha kthyer ndonje gote che sdija cte shkruaja ;)

Je shume gabim, mendo ate dite qe te thashe disa gjera jo te mira per dhomen tende (per fjaloret e pista, usera qe ofendojne dhe sa e ulet eshte bere ajo dhome) dhe si ma dhe pergjigjen!! I kam logset nese i do i nderuar :) keshtu qe mua nuk me eshte bere vone ndonjehere per dhomat private te me behet sot.. faktet kane treguar shume per ju..... upss ndoshta sot ke nje biznes me ate person qe te gjithe ankohen, ndaj ia mban krahun :) ..... eh si jane keto pune mo Luxor :)

Ke te drejte nuk eshte tema dhe momenti duhur!! Te pershendes gjithe te mirat !!

a1987

Primus registratum
amour : Un si di arsyet as nk du me i dit. Di situaten e pergjigjet. Mir se e paten problem ta mbanin si pergjegjesi shtimin tim aop por 1. pse e ben problem ne menyr qe me ma heq pasi ate pergjegjesi e moren te tjerte? 2. Me duket si pa kuptim me pas vend per nje aop femer me shume kurse po te isha mashkull spaska--->sipas shtimeve qe kan ber dhe sipas ati rregullit qe thot harmoni e komunikim ne staf ta linin pergjegjesine tek ai qe me shtoi,nese do dilja mashkull sdo ndiheshin te tallur keta po ai. 3. si thash kta bejne mashkull e femer sipas deshires e pershtatshmerise,mos harro se ne chattet me ta m kan then qe sofen e quj mashkull se e kam inat,duke theksu qe skam aq konfidenca sa me qen kta aq te sigurte se ua kuptoj shakate. dhe pika nr 4. Te me kishin thene skemi vend per momentin ,mjaftojne ata sa jemi dhe qe qe sot e mbrapa vihen staf ata qe vlersohen per sjellljen,pergjegjshmerine,zotsine ne komanda etj edhe mos te kisha dashur un me kte piken nr 4 ma kishin mbydh gojen.

Last edited:

LuXor

Forumium praecox
Hahaha. Kalove nga stripi qe gjasme duhet ti beje pronarit per te patur drejtesi tek fakti qe ty ste pelqen se si dikush e menaxhon dhomen.
Kujt i plasi? shume te tjerve su pelqente si menaxhohej me pare ndersa u pelqen tani. S'ke pune ti me kete gje.
Mbylle ketu, shendet ;)

Amour

Valoris scriptorum
Hahaha. Kalove nga stripi qe gjasme duhet ti beje pronarit per te patur drejtesi tek fakti qe ty ste pelqen se si dikush e menaxhon dhomen.
Kujt i plasi? shume te tjerve su pelqente si menaxhohej me pare ndersa u pelqen tani. S'ke pune ti me kete gje.
Mbylle ketu, shendet ;)

Ishte retorike/ironike ajo e stripit ;) qe dmth te degjoni me shume te tjeret kur kane kritika dhe ankesa .. kaq !!

Te thashe as ma ka ndjere dhe as ma ndjen per ate dhome :) beni si ta keni qejfin !! interesat shifen sot kete tashme e dime .

Shnet me te mira!

Amour

Valoris scriptorum
amour : Un si di arsyet as nk du me i dit. Di situaten e pergjigjet. Mir se e paten problem ta mbanin si pergjegjesi shtimin tim aop por 1. pse e ben problem ne menyr qe me ma heq pasi ate pergjegjesi e moren te tjerte? 2. Me duket si pa kuptim me pas vend per nje aop femer me shume kurse po te isha mashkull spaska--->sipas shtimeve qe kan ber dhe sipas ati rregullit qe thot harmoni e komunikim ne staf ta linin pergjegjesine tek ai qe me shtoi,nese do dilja mashkull sdo ndiheshin te tallur keta po ai. 3. si thash kta bejne mashkull e femer sipas deshires e pershtatshmerise,mos harro se ne chattet me ta m kan then qe sofen e quj mashkull se e kam inat,duke theksu qe skam aq konfidenca sa me qen kta aq te sigurte se ua kuptoj shakate. dhe pika nr 4. Te me kishin thene skemi vend per momentin ,mjaftojne ata sa jemi dhe qe qe sot e mbrapa vihen staf ata qe vlersohen per sjellljen,pergjegjshmerine,zotsine ne komanda etj edhe mos te kisha dashur un me kte piken nr 4 ma kishin mbydh gojen.

Ne piken e pare, ti mesa po kuptoj qenke shtuar dhe hequr apo gabohem. Une nuk te kam pare keto dite gje ne staf :S sdi cte them per kete pike.

Ne piken e dyte ti po provokon me nje hipoteze si te ishe mashkull... perseri po i jep dyshime te tjereve me kete , je gabim ne staf me shume ka meshkuj sesa femra biles femrat jane rralluar dhe per kete shume gabim, ne femrat i japim gjalleri atij stafi dhe atij chati .....
Shifi pak kerkesat ne forum shumica jane te meshkujve dhe qe disa jane pranuar disa jo, sesa kerkesat e femrave.

Ne piken e trete mos ik shume me cfare te thone, konkluzionet per dicka apo dike duhet ti nxjerresh ti vete qe te besh dallimin nga X apo Y gje.

Ne piken 4 po jam dakort me ty.

Gjithsesi, te shkruajta ketu sepse doja thjesht te thoja ato qe te thashe me siper, duke u bazuar ne faktin tim dhe qe ishin ne mes dy personat qe mua me kane vene aop!!

Gjithe te mirat!!

a1987

Primus registratum
Te kuptoj,faleminderit per nderhyrjen. Gjithseseis un femer jam,supozimin e bera per te qen e perfshire edhe ne raste qe quajne kta ekstreme.Dhe me sa kam par ne pergjigjet qe kan dhene eshte e kote ti them kujt se jam femer,e qe kam fol me filanin filanin e filaniin kur kam qen naive e plote ne lidhje me kte chatt sepse ne te gjitha pergjigjet me eshte thene qe nk me besohet,kjo me le te mendoj ---> kamer ose ndonje gje tj dhe keto i gjej rreptesisht si dicka qe duhet penalizu e denu si influence ideshe. Kush te doje te me besoje, kush te doje mos te me besoje se per sa te kem koh te lire e vullnet me chattu me te panjohur ktu do jem me kte nick, me gjinin qe thashe e qe jam qe i bie te jete FEMER dhe qe asnje nga stafi se ka respektu dhe qe eshte mungese edukate kur dikush te thote jam femer ta quash mashkull apo ti drejtohesh ne pergjigje duke e qujt me mbiemra si te njeres gjini si te tjetres. Sepse un them jam femer, ti thuaj qe sme beson por me quaj sic te jam prezantu,me ate emer e me ate seks,edhe kjo i referohet KADAFIT ne vecanti por dhe te tj. Sic thash koha do ta vertetoje,ktu do jem me mendimet qe shpreh apo kam shprehur si me aop; si pa aop,si te gjith kunder si me gjith pro,si a1987 e seksit femer e moshes qe them dhe e pershkrimeve qe i bej un dhe vetem un vetes. Per kete jam e qete. Dhe mos mendo se se dine gjith kta qe i shikon tu diskuto gjinine time. E dine me mire se te mendosh ti. Thjeshte kan dasht me ja lan merite vetes por pasi t kishin perfitu kushedi se ca. Ne baz te pergjigjeve un vetem ne ate konkluzjon arrij. Ske pse justifikon nderhyrjen,per nderhyrje jan postu ne forum gjitha kto.

Last edited:

Wishmiss

Valoris scriptorum
Sa shume u shtyve me ket punen e accessit .. Nganjeher dhe shakat po ti shofesh me sy tjeter , marin gjithmon nje kuptim tjeter.

Une mendoj se fare qart diku ne nje postim tjeter eshte sqaruar shume mire ,kerkesa jote .
Dyshimet per gjinin tende , vin rishtazi , nga prezenca e shume userave meshkuj qe kerkojn acc me nick femre , e kjo per shkak te budallizmit te cdo kujt qe vepron ne ket menyre .
Ndaj dhe dyshimet mbi ty kan qen te medha .
Plus ne nje rast tjeter te eshte permendur regullorja e dhomes #shqiperia , kushtet per te mare access, e po ne te njejten , eshte permendur se femrat jan me te privilegjuara ne marjen e accessit , duke qen me pak ne staf , pavarsisht njohurive te komandave qe ato i meson avash avash .

Nderkoh ti vazhdon e shtyhesh , kur pergjigjet kryesore i ke mare .

Accessi nuk meret as me gjith kto ankesa pa shije qe ti paraqet per stafin , e as nuk mund te imponosh askend te ta jap .
Ty acc tu dha nga nje sop , qe nuk ishte biseduar besoj me te tj , dhe tu hoq per ket arsye . Nese une gaboj do me korigjojn ato qe do komentojne pas meje .

Last edited:

Soleil

Valoris scriptorum
****Timi perse femrat jane te rralla qe i dine komandat? **** pyetje e bukur...bere zhurme mjaftueshem per nje vemendje kaq te madhe..une se di kush te ka prallis ty qe ktu u "bekan teste" te tipit web chat etj etj gjera..por nje gje ki parasysh "vajze"/"djale" apo ish aop ;) : pa qene ushtar nuk behesh dot gjeneral! komandat nuk kane asgje te veshtire, mjafton qe jesh e vemendshme dhe te pyesesh nese ta ndjen per aksesin qe ke dhe mbi te gjitha eshte e pa mundur te marresh aop kur ske nick te regj.te kujtoj qe ke ardhur para nje jave te me pyesje dhe te infromova qe ste ka kaluar ende data e nick te regj por fol me djemte meqe une nuk jam me Sope .gjate kesaj kohe kujt i kerkove ndihme lidhur me komandat..meqenese dashuria jote e pa mate per te qene pjese e stafit qenka kaq e ethshme??? gjithsesi ishte rastesi shume e pa zakonte qe nje dite nje user te hyj me potence dhe me nje ego relativisht te semure per access dhe te thote e shoh arritje!!! minkia! ..hmm them se levizjen e tua te kane penalizuar...deshire accessi, dhe te kujtoj qe realisht eshte dhe mbetet nje privilegj! ky chat ka kaluar shume gjera..ka nje jete prej mbi 14 vjetesh..por mos u merzit, cudia me e madhe 3 dite zgjat, dhe do harrrohet. uroj te kesh ende deshiren e zjarrte sic e ke tani pasi..te gjithe qe kemi pas akses apo kemi ende ne kanalet perkatese, kane dhene dhe kane marre besimin e duhur, ndofta ty te duhet dhe cik pune ;)

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Per ta mbyllur njehere e mire kete teme e cila ska cfare te na japi me, pasi konkluzionet dolen, dua te falenderoj vajzat Amour, Wishmiss, Soleil qe edhe pse aktualisht pa access percollen opinionet e tyre duke vertetuar dhe njehere seriozitetin qe jemi perpjekur te tregojme karshi gjinise femerore. Realiteti sqeka aq gri sa mendoni Ju a1987. Si cdokund tjeter edhe ne kemi nevoje per permirsime, por jo te perbaltet mundi shumevjecar i disa pjestareve te stafit, te cilet kane kontribut dhe perkushtim ne mbarevajtjen e ketij serveri. Mendoj qe kjo teme te mbyllet pa vazhduar me tej ne chit-chat duke i humbur vlerat e saj. Ju uroj nje dite te mbare.

gurax

Pan ignoramus
a1987 mqs temen andej e kane mbyllur por qe vec administratoret vazhdojne te shkruaje si per cudi, pa u lene mundesine userave te shprehen me, nje kritike kjo per ata qe drejtojne forumet e chatit , atehere po te them dy fjale ketu dhe te kuptosh dyshimet e mia ndaj calvin dhe timin disi.

(Njoftim moderues: Ne fakt, nese nje teme eshte e mbyllur, cfaredolloj teme paperjashtim, nuk duhet shkruajtur me ne te. Nese kushdoqofte ka mundesi teknike per te bere kete, per arsye nga me te ndryshmet, eshte shume e thjeshte qe kjo mundesi teknike te hiqet po ashtu sic eshte dhene.
Ky shkrim nuk eshte per pergjigje/reply. Eshte njoftim per te gjithe, dhe jo pjese e diskutimeve.)

Status
Not open for further replies.