Kerkese per @AOP

A

alboholic

Guest
Kerkese per @AOP

Pershendetje te gjithve
Si nje user i rregullt i serverit Albnetwork do te desha te beja nje kerkese per AOP.
Kam rreth 5 vjet qe frekuentoj serverin. Gjate gjith kesaj kohe kam patur nicke te ndryshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Tani rri me nick "i" dhe "inso".Me shume me njohin me nick "inso". Komandat i di shume mire dhe rri mbi 5 ore ne dite ne chat. (pothuajse NON STOP gjate fundjaves /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )
Duke shpresuar qe kerkesa ime te merret parasysh, ju uroj tja kaloni sa me bukur
Faleminderit per mirkuptimin
inso

SANT0S

Primus registratum
Re: Kerkese per @AOP

--^\='\0'23112\

1 Ska Te Bej 5 Vjet Qe Je Ne Chat Ske 10 Vjet

2 Ska Te Thot Qe Di Komanda A Jo Varet Ca Rethana Ke Me Sop Qe Te Shtojn

3 Duhet Me Nejt Me Shum Se 5 Ore Ne Chat

4 Fol Ne Main Si Llapazan Ene Athere Munde Te Behet Fjal Per Acc

5 Nqs Se Nuk Njeh Ndo Nje Sop Kjo Eshte Menyra Qe Munde Te Parresh Aop .)

A

arabesque

Guest

inso ishalla aprovohet kerkesa jote.Pasi une te njof dhe e di kush je...Ska nevoje per zbukurim te tepert te fjaleve....

so9

Forumium praecox

Qe do e moresh access do e moresh sbohet llaf se i therim fare kto sopat pastaj :p njs se bej shaka ... Per Mendimin tim si user i rregullt dhe qe e frekuntoj chatin rregullisht mendoj se je user i sjellshem cun i mir me pak llafe ... ne dor te sopave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

alboholic

Guest

Do te desha te terhiqja pak vemendjen e SOp-ave ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Desha te them se shume nga ju jeni ne dijeni per kerkesen time. Dhe e di se shpesh her gjerat lihen pas dore...keshtu qe do ju lutesha ti vinit pak me shume rendesi dhe te vinit pak ujin ne zjarr :p
Sa per dijeni un rrij shume ne oret e vona, qe do te thote qe ne keto ore nuk ka shume AOP online. ( mos them qe ata qe jan, jan away)
Ne menyre qe ti sherbejme sa me mire Rjetit Albnetwork mendohuni njeher per kerkesen time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Faleminderit dhe Respekte !
by i

S

Scorpion

Guest

Me mire kerkesen tende per AOP paraqitja ne chat apo me MEMO SOP-ave. Dhe ne thelb nuk eshte se te gjithe kerkesat pranohen. Ndaj me mire shkruaj ndonje gje me konstruktive ne forum te zonat e tjera, sesa kerkesat. Mendimi im ky, uroj te merret dhe kerkesa jote parasysh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

nirvana_m

Primus registratum

ehh Scorpion sa here e ke thene ket dhe prape se prape ste degjo njeri, per menimin tim do benin shume mire te ta vishin veshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

M

mprAlbania

Guest

e morem vesh qe ky insomaniac kerkon aop, dhe jemi ne djeni. Keto gjera neqoftese behen marin kohe. Desha tju them thjeshte qe jemi ne djeni, dhe do flasim.

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ

insomniac emer Te Keqen Akoma Sta Dhan Topin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Su bona une sop se kisha me te shtu ne vend se e meriton jo per gjo:D

RaRe

Primus registratum

Scorpion per cfare arsye kerkesa spranohet te pakten te dihet ta thojne troc...Per mendimin tim insomniac e meriton.. 1 user shume i rregullt, 2 ka vite ne chat, qe une e njoh po ben ja 3 vjt dhe besoj qe merr vesht shume nga komandat Irc sepse ka pas nje Server te tijin, 4 kam vene re qe kalon shume kohe ne chat sec kalojne operatoret e serverit Soc:Albnetwork.

so9

Forumium praecox
:)

RaRa e ke gabim ka pas server dikur po nuk e ka me, njs rendesi ka qe eshte i mirfillte per ate pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Razor

Primus registratum
Re: :)

A ka mundesi nje SOP apo AOP per ti sherbyer kanalit ton te dashur .:))
Po spati mundesi e du urgjent se spo me durohet me ok !!!
By from Razor , the king of Dota.