</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ej pse jom un 16 vjec sdo me thon gjo qe mos te marr aop te shqiperia. Ok sience ne ti scorpion na gjej i aop mer. lool
kini cik rrespekt per mu e me boni me aop se jom cun njish, i bukur, i vogel
pyt arcobalenon per bukurin time. CuN_Yll
lol lol lol
[/ QUOTE ]
ca the ti mooooooooooooooooo??????????? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
ore shtrembs ta qash aop-in tani /pf/images/graemlins/smash.gif
dhe ju te tjeret boll u zute e boll ja lypet scores.....aop-in dmth se ska ne dore gje as ai as ky rrota tjeter sience /pf/images/graemlins/grin.gif
hajd ciao /pf/images/graemlins/wave.gif
sience je ti qe i bastardon te gjitha temat duke shkruar kot, pa lidhje vetem qe te risesh nr e postimeve
je injorant dhe i papjekur /pf/images/graemlins/shrug.gif
le ta mbyllin temen tani _arcobaleno_ edhe une kshu them, me vjen keq per sience qe eshte kaq i papjekur.
o sience se ke nderhyre dhe tek kerkesa ime, jep mendimin tend o njeri mos i prish pune te tjereve, mos ma mer per ters po je ber i besdisur
hajtsefolim ashtu ka qene ai gjithmon, nuk eshte se eshte bere i bezdisshem tani
i ke parasysh ato mizat qe mundohet ti largoje kali me bisht nga vendi??? ja ashtu eshte edhe ky sience /pf/images/graemlins/grin.gif
ka qejf te rije ke suma e te tjereve por duhet te kete kujdes edhe nga bishti se .... /pf/images/graemlins/laugh.gif:lol:
Ush sience ush e dreq...
mos u xef e gamor se po fol tamom, mos fut hunen pun qerve
kto tema duhet me u bo me votim edhe me nje mendim jo me bo muhabet na ktu kshu menoj une se per muhabet kina chatin
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.