Kerkese per Aop !!!

ermali86

Primus registratum
Kerkese per Aop !!!

Pershendetje te gjitheve.Une jam nje chatist i vjeter i albnetwork.Me ka pelqyer gjithmone si server per chatistat qe kishte dhe per rregullat e rrepta te interpretara ne menyre te bute nga stafi.Tani mjaft me furcen. Dalim ne teme. /pf/images/graemlins/smile.gif Nickname im eshte stan dhe kete nick kam perdorur qe ne fillimet e mia si chatist.Duke njohur mire serverin dhe chatistat doja dhe une te jap ndihmen time duke u bere pjese e stafit.Duke lexuar rregulloren e postuar nga "plaku_prej_tirone" them se disa rregulla aty i plotesoj dhe une.Mbase chatistat aktual nuk me njohin por disa pjestare me te vjeter te stafit edhe me mbajne mend sepse une kam kaluar ne kete server 3 vjet duke bere nje shkeputje tani nga fundi per arsye te shkolles. Ju faleminderit per mirekuptimin dhe i lutem personave te autorizuar te marrin parasysh kerkesen time.

Oxandromeda

Oxford Astrophysics
Re: Kerkese per Aop !!!

asnji kundershtim si kerkes por
te mungon dicka tek kto qe ke shkruajtur
nickname per perdor ne chat kush eshte ?
qe te din dhe sopat kush je kush sje

ermali86

Primus registratum

toni flm lal. /pf/images/graemlins/smile.gif nickname qe kam perdorur dhe qe perdor eshte <u> stan </u> Faleminderit

xhaxhi_eli

Primus registratum

Edhe ankesat e tuja kane mangut kto qe dune AOP Tono /pf/images/graemlins/tonguee.gif ik mer vej akille /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermali86

Primus registratum

hahahahahahhahahahahahahhaa. Elian flm . Toni e tha qe te me njohin sop-at e tjere se ai me njeh. Megjithate nuk ke ca ti besh se ashtu ka tipin ai . tono /pf/images/graemlins/wink.gif

ermali86

Primus registratum

mafia nese do te kishe kaluar edhe ti nje kohe te gjate ne chat do te beje shoke. Megjithate pa llogaritur qe toni eshte dakort une te siguroj per ato qe kam thene dhe po te duash mund ti vertetosh. /pf/images/graemlins/smile.gif Faleminderit per vemendjen qe i ke dhene kerkeses time dhe per pergjigjen. /pf/images/graemlins/smile.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

un sjam sop re un /pf/images/graemlins/laugh.gif masanej edhe un kam kohe ne chat ishalla e merr tung