Kerkese per aop tek #shqiperia :)

DON^OMAR

Primus registratum
Kerkese per aop tek #shqiperia :)

Pershendetje te gjitheve!
.................................................
Une jam DoN^OmAr dhe do kisha shume deshire te behesha pjese e stafit tuaj.Une u bera 2 vjet qe futem ne chat dhe jam munduar qe te tregohem sa me korrekt me rregullat e irc-se dhe i zoteroj komandat e chatit shume mire.Une chatoj nga Tirana dhe zakonisht futem mbasdite ne chat dhe qendroj deri ne mengjes dhe mendoj qe ndoshta mund te keni nevoje dhe per operatore te tjere.
Shpresoj qe kerkesa ime te merret parasysh nga stafi juaj:)
Me rrespekt DoN^OmAr:D

Libido

Primus registratum
Re: Kerkese per aop tek #shqiperia :)

Plako he me e more guximin edhe ti ,hallall :thumbsup: ,te uroj suksese ...

DON^OMAR

Primus registratum

Libido flm vlla per konsideraten qe ke per mua, do mundohem te jap ndihmen time me aq sa kam mundesi ne rast se do te me plotesohet deshira
Te pershendes dhe me rrespekt nga :
DoN^OmAr

DON^OMAR

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif Libido e mora guzimin per te bere nje kerkese per aop per te vetmen arsye sepse kam pare qe nganjehere ndodhin ca fenomene te ndryshme ku kalojne deri ne ofendime,sharje ndoshta dhe abuzime ne kanalin #shqiperia dhe mendoj se mund te sherbej ne mirembajtejen e serverit te albnetwork ne kohen qe une qendroj ne chat /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Gjithsesi thnx per mendimin tend :thumbsup:

colorado

Forumium praecox

Don , te falemnderit per gatishmerine , per te qene aop, se te jesh aop eshte sakrifice , para se te jete kenaqesi.Si te gjitha kerkesat e tjera edhe kjo e jotja do merret ne konsiderate nga ana jone.
Te sugjeroj te jesh user i rregullt sic ke qene deri me tani.

DON^OMAR

Primus registratum

CoLoRaDo te falenderoj qe e moret kerkesen time ne konsiderate dhe do te mundohem qe ta justifikoj sigurisht duke zbatuar rregullat e irc :thumbsup: dhe mendoj se mund te sherbej ne mirembajtejen e serverit te albnetworkut.
Me rrespekt DoN^OmAr /pf/images/graemlins/smile.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

hi pershendetje i her per sa i perket ksaj teme un i them don^omar qe vazhdo kshu sepse besoj me sjelljen tate dhe me pranishmerin tate online duke shpenzuar shume kohe them se do ta marin parasysh sopart qe te japin acces dhe per mendimin tim ti e merito se je i vetmi user qe ske ofenduar asnje her ne main apo tew kesh ber gjera te tjera vazhdo kshu dhe besoj se shume shpejt mund te behesh pjestar i stafit /pf/images/graemlins/smile.gif

DON^OMAR

Primus registratum

:cool: TONI-DELTA-FORCE te pershendes nje here ne radhe te pare dhe te falenderoj plako per mendim dhe konsideraten qe ke per mua :thumbsup:
Fjala jote qofte ne vesh te zotit[loooool] :wave:

Me rrespekt DoN^OmAr :thumbsup: