Kerkese per AOP tek #shqiperia
Miredita
Po i bie shkurt dhe drejperdrejte.
jam nje perdorues i rregullt i chatit. Futem me nicke te ndryshme aty dhe nuk kam ofenduar askend dhe fjalen flood e kam marre vesh per here te pare ne kontekst me personin qe futej me nick Lord.
Pra ai ka pasur AOp dhe bente floode.
Keshtu qe mendoj se dhe une e meritoj te behem AOP si njeri qe nuk kam ofenduar askend ne main.
Me thoni ju lutem a mund ta marr nje AOP qe te rregjistroj nje nick?
Nicken e fundit me te cilet jam futur jane :
Socjalisti
Operacija_fshesa
Elvana_Hamburg
SEND_ME_TWO_DEVILS
Dritoni_Pejoni
Solol_Gashi_drenica
Komandat them se i dij, pervec kesaj ka dhe manuale online ku mund te mesohen dhe te pervetesohen me shume po qe se lind nevoja. Sepse askush nuk lind i ditur apo jo ?
Psh AOP te tille si Kristina e shum e shume te tjere dhe ato nuk i dini perfekt komandat, por i mesuan me kalimin e kohes.
Ju lutem merreni parasysh kerkesen time, nuk do ju zgenjej sic e ka bere Lordi dhe Ali_Demsi
Me shume respekte ..
dhe ju falenderoj paraprakisht per kohen qe do merrni per te shqyrtuar lutjen time.
Miredita
Po i bie shkurt dhe drejperdrejte.
jam nje perdorues i rregullt i chatit. Futem me nicke te ndryshme aty dhe nuk kam ofenduar askend dhe fjalen flood e kam marre vesh per here te pare ne kontekst me personin qe futej me nick Lord.
Pra ai ka pasur AOp dhe bente floode.
Keshtu qe mendoj se dhe une e meritoj te behem AOP si njeri qe nuk kam ofenduar askend ne main.
Me thoni ju lutem a mund ta marr nje AOP qe te rregjistroj nje nick?
Nicken e fundit me te cilet jam futur jane :
Socjalisti
Operacija_fshesa
Elvana_Hamburg
SEND_ME_TWO_DEVILS
Dritoni_Pejoni
Solol_Gashi_drenica
Komandat them se i dij, pervec kesaj ka dhe manuale online ku mund te mesohen dhe te pervetesohen me shume po qe se lind nevoja. Sepse askush nuk lind i ditur apo jo ?
Psh AOP te tille si Kristina e shum e shume te tjere dhe ato nuk i dini perfekt komandat, por i mesuan me kalimin e kohes.
Ju lutem merreni parasysh kerkesen time, nuk do ju zgenjej sic e ka bere Lordi dhe Ali_Demsi
Me shume respekte ..
dhe ju falenderoj paraprakisht per kohen qe do merrni per te shqyrtuar lutjen time.
dhe un nje mendim me sirenen kam. Poku je mi sirena se ke hum fare /pf/images/graemlins/laugh.gif