Kerkese per aop tek dhoma #shqiperia

ThE-BeSt

Primus registratum
Kerkese per aop tek dhoma #shqiperia

Miredita te gjitheve!!!
Jam kristi nga Tirana.Pike se pari urime per forumin.Te gjithe besoj se me njohin!!Jam ketu per nje kerkese per aop ose halfop te dhoma #shqiperia ne serverin irc.shqiperia.com .Ja nje nga frenkuetuesit e rregullt e dhomes #shqiperia .Komndat e chatit i njoh mjaft mire edhe pse smund te pretendoj se i njoh te gjitha se do ishte absurde.Nick im qe perdor ne chat eshte kristi .Po te me kerkoni do te me gjeni gjithmone. Shpresoj qe te me beni aop ose halfop tek #dhoma #shqiperia .Thnx

ThE-BeSt

Primus registratum
Re: Kerkese per aop tek dhoma #shqiperia

Hey!Pse sflet njeri ketu!Ju lutem me ktheni pergjigje .Dua te saktesoj edhe njehere qe kam reth 1 vjet ne kete server!!Ju faleminderit

kris[t]i

Primus registratum

Pershendejte!
Jam une i njejti person me nick The-Best pasi rrejgistrova pseudonimin tim te ri ne forum duke ditur qe me ate pseudonim qe kam bee kerkesen mbase nuk merret parasysh. PO e ribej prape kerkesn.
Jam kristi nga Tirana. Kam rreth nj vite qe jam vizitor i rregullt ne albnetwork. Njihem ne Chat me nick <br>kristi<br>. Komandat IRC i di mjaft mire . Kaloj kohen time me te madhe ne Chat duke ndejtur te me shume se 6 ore ne chat. Kam deshire te behem pjese e stafit tuaj te mrekullueshem. Derit tani nuk kam pasur probleme me asnje User( sopt,founder,aop,vop dhe kushdo tjeter) Shpresoj qe kjo kerkese te merret parasysh nga sopat dhe founderi i dhomes.
Me respekte kristi

Prodigychild01

Primus registratum

A ka mundesi te shtohem si AOP. Kredenciali im me i rendesishem eshte se une kam shpikur Internetin. Ju falenderoj per konsideraten. Per pak harrova tju them se une shpenzoj 25 ore ne dite ne chat.

bebivogel

Forumium maestatis

ti po ... meritonke administrim per serverin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sorbonieri

Primus registratum

Jam duke u kerkuar nje AOP tek dhoma #shqiperia dhe pse jo dhe tek #ndihme.Kam disa kohe qe jam già VOP ne kete dhome.
FLM
have fun