Kerkese per akses

L

Liana

Guest
Pershendetje!

Jam Liana chatuesja e dhomave shoqeria dhe shqiperia.

Uroj te jeni mire te gjithe!

Deshta te kerkoj acc ne keto dy dhoma sepse dua t'ia bllokoj futjen ne keto dhoma disa perdoruesve qe vazhdimisht ofendojne, kercenojne, sjellin informacione personale te uservae te ndryshem, bejne etiketime e verejtje perbuzese ndaj shume userave, mashtrojne, e bile perhapin thashetheme per shume veta.

Une kaloj nje kohe te madhe ketu edhe sinqerisht une nuk vije qe te lexoj ofendime ndaj meje e te tjerve por kjo ka kohe qe ndodhe vazhdimisht dhe nuk po ndalet.
Shume shpesh nuk ka asnjeri qe ti beje ban keta chatues, prandaj dua une vet te mirrem me keta kur te jem aty, jo vetem qe te mbroj veten por edhe te tjeret.

Ju faleminderit per vemendjen!

Juaja përzemërsisht,
Liana

Chrono_Crusade

Valoris scriptorum
:) Duket si kerkese acc per perdorim personal Liana, e para nese ke kohe ne chat duhet ta dish sesi funksionon. Koha ecen por prototipet e chatisteve ngelin te njejte, ne kohe te ndryshme, dhe askush nuk mund ti frenoje me nje acc. :)
Sa per nxjerrjen e informacionit , gjithsekush eshte pergjegjes per veprimet e veta :). GJithsesi te ecte mbare e ishalla ne staf.

L

Liana

Guest
Nuk eshte perdorim personal sepse nuk eshte vetem per mua.
Fakti qe edhe une jam nje objek i ketyre ofendimeve si edhe gjithe te tjeret, dhe kerkoj imunitet te vetmbrohem por edhe te mbroj te tjeret, nuk duhet te paraqes problem, por perkundrazi, besoj duhet te jete nje arsyetim i qendrueshem per t'me dhene acc sepse edhe teper i kam duruar.
Po, keta chatues nuk frenohen pergjithmone por edhe mund te largohen per momentet derisa une jam aty dhe kjo sadopak me mjafton mua.
Une dua te bej cfardo qe te kem mundesi derisa jam aty, e per me vone le te mbeten ne pergjegjesine e kompetenteve.
Nuk mund te presim pergjegjesi nga bullies per asgje. Mundemi vetem te marrim pergjegjesi me i konfrontu, me i ekspozu, me qene te hapur , dhe po patem mundesi me I blloku dhe une po lutem per kete mundesi.

DarKSouL

Forumium maestatis
Pershendetje Liana,

E vleresojme kerkesen tuaj per Aop, por duke pare arsyen qe e do acc vec per te vendosur ne ban persona/individe te cilet nuk te pelqejne apo qe te ofendojne nuk eshte arsye e drejte dhe e mjaftueshme per ne, duke marre parasysh dhe fjalorin tuaj, per momentin kerkesa juaj refuzohet.

Faleminderit

L

Liana

Guest
Fjalori im eshte vec pergjigje meqe banet e stafit tuaj jane te vonuara ose nuk vijne kurre.
Nejse.

VVettel

Primus registratum
Hahahahahaahahhaha, Liana duhet te me.pyesje mua se si fitohet accessi tek kto, nese je e interesuar me kontakto. :p

L

Liana

Guest
Hahahahahaahahhaha, Liana duhet te me.pyesje mua se si fitohet accessi tek kto, nese je e interesuar me kontakto. :p[/QUOTE
Nderroje foton tende ne nje normale ose fshije komentin.

Aki

Paint It Black
Mendoj se te kerkosh te mbash rregull diku ku ska eshte arsye me se e mjaftueshme per te kerkuar acc, por chati dhe stafi se kane kete qellim primar :)
Kudos ty per guximin sidoqofte, do e meritoje :)

L

Liana

Guest
Po Aki, n.q.s ajo s'eshte arsye, une sdi cila eshte.

Aryestimi nga Darksoul qe sme jipet acc meqe une si pelqej disa atje dhe dua ti largoj, eshte i paqendrueshem sepse spo e kerkoj per ti bere ban ata qe s'i pelqej por ata qe sillen keq e si rrjedhoje si pelqejme shumica qe i lexojme , qe vet edhe keta i bejne ban kur dojne dhe/ose arrijne.

Sa per sjellejn time....une meqe sdua ta kem ate sjellje qe vjen gjithmone si pasoje e sjelljeve nxitese (qe shumica nga ne , heret a vone, disa me pak e disa me shume biem prehe )dua mos te kem nevoje ti flas, por ti largoj.

Flm per perkrahjen Aki :)

Last edited by a moderator:

Vilsoni

Kur Edukata Hesht Injoranca Mendon Se e La Pa Fjal
Liana 2018 viti i suprizave :p ishalla ta japin mezi pres tme besh nje ban xD (DAKu) :rolleyes: