kerkese per access

MeKaNiKu

Forumium maestatis
pershendetje Zonja e Zoterinj eshte bere si e madhe qe jam pak problematik se u bene dhe kaq vite ne chat dhe u merzita duke nejt kot do kisha deshire qe te isha dhe une si cdo user tjeter te isha pjese e staffit tuaj nese e merrni para sysh ket kerkese do ju isha mire njohes shume :p Faleminderit per mire kuptimin tuaj :p

WhySoSerious

Forumium maestatis
Mekaniku nuk e di me ca nick ka vite qe je ne chat, por me kte qe ke bere kerkesen sipas infos,
-NickServ- MeKaNiKu is VIP ne www.Nastradini.com No Nastradini, No Party!
-NickServ- Time registered: Jul 21 13:07:35 2016 EDT

5 dite ke qe ke regjistruar nick, sipas rregullores duhen minimumi 3 muaj :)

Linux

think different
Hahahahahahahahahhahhahahahahahaahahahahahahahhaahhahahahaha Sa poshte keni perfundu mer çuna tu kerku aope nforume, Gjykatsi ik er derr puno aty se le nom

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Mekaniku nuk e di me ca nick ka vite qe je ne chat, por me kte qe ke bere kerkesen sipas infos,

Gjykatesi-EL je re o super operator dhe ky nick MeKaNiKu ka vite

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Hahahahahahahahahhahhahahahahahaahahahahahahahhaahhahahahaha Sa poshte keni perfundu mer çuna tu kerku aope nforume, Gjykatsi ik er derr puno aty se le nom

rri urte ti mer dele rude se na flliqe me te qeshuren si ari polar :p

MeKaNiKu

Forumium maestatis

5 dite kam qe e kam bere prap group re sallomo :bang:

MeKaNiKu

Forumium maestatis
me falni se ka ndodhur nje gabim nese kerkesa ime behet e qarte dhe merret para sysh do doja qe access tme jepet tek nick BaBa

MeKaNiKu

Forumium maestatis
BaBa :Birth Date: Mon Apr 29 2013 at 11:38:30 EDT, compile # 1
BaBa :On-line since Tue May 10 04:05:18 2016
BaBa :End of /INFO list.

WhySoSerious

Forumium maestatis
Ok Mekaniku, kerkesa juaj u mor parasysh do shqyrtohet nga stafi sop dhe do kesh nje pergjigje brenda nje afati kohor prej 2 javesh :) faleminderit

WhySoSerious

Forumium maestatis
kaq afer re 2 jave :p ju faleminderit zoteri :p
SOp japin vlerësimet e tyre për userin e propozuar dhe në rast votimi, AOp shtohet në listë me shumicen e votave. Ne rast barazimi votash vendos Founderi. Vota e Sop duhet të jepet brenda një periudhe 2-javore, në rast të kundër kjo votë nuk do të merret parasysh.

MeKaNiKu c'do gje ne perputhje me rregulloren :)

MeKaNiKu

Forumium maestatis
s
SOp japin vlerësimet e tyre për userin e propozuar dhe në rast votimi, AOp shtohet në listë me shumicen e votave. Ne rast barazimi votash vendos Founderi. Vota e Sop duhet të jepet brenda një periudhe 2-javore, në rast të kundër kjo votë nuk do të merret parasysh.

s`thash gjo me daku vazhdo lojen e rregullores se e di shume mire rregulloren si osht

Sweety_boy

Forumium maestatis
Po si mer bo kerkese e fillo fjaline me germe te vogel ?! Po keshtu do e cojme chatin perpare ne lol

p.s E bone cik lomsh ne fakt kerkesen se e nise me mekaniku kalove te gjykatsi e perfundove te BaBa lol por mendoj qe e merito edhe jam i mendimit qe gjith sopet cuna do te ta vene...doren ne zemer e te votojne pro lol

MeKaNiKu

Forumium maestatis
:bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang: Prit se kan ik kto te stafit me pushime dhe se kan marr parasysh kerkesen akoma kur te kthehen do i bien ndermend kerkesa nc nc nc nc nc nc :bang::bang::bang::bang::bang::bang: