Kerkese per acc per aop

dibran

Primus registratum
Kerkese per acc per aop

Pershendetje jam 22 vjec kam nick dibran_me_shpirt_otr_me_zemer kerkoj acc per aop te #shqiperia jam nje catist i rregullt hy rreth 5-6 ore ne dite ne cat di shume komanda vete punoj ne servis kompiuterash dhe me pelqen shume informatika.
Shpresoj qe sa me shpejt te marr nje pergj.
Respekte!!!

Crazy_Beautiful

Primus registratum
Re: Kerkese per acc per aop

milan flmd per kerkesen..
Nese perzgjidhesh nga stafi sop per access atehere do te kontaktojme ne privat ose memo..

Ja kalofsh mire?

Guest

Pershendetje Te Gjithve....

Quhem Antonio Hoxha ...(AK__47)

I Boj Thirrje Staff Sop Per Kerkese Acc Tek Kanali #Shqiperia..Jom i Pergatit Per te Qene Operatore ....Me Pak Fjale Shkrujeni Edhe Nick Tim Ke Lista :p

Me me Shume Dashuri Antonio ...Jeni T'nerum

dibran

Primus registratum

ju lutem po pres nje pergjigje qe shpresoj te jete pozitive.klm

O

OaSiS

Guest

milan te falendrojm shum qe zjodhe albnetwork edhe ke deshir te jesh pjes e staff, un te kam par si nick edhe shoh qe nuk krijon prob me user te tjer apo me staff por sic eshte rregullorja nje user duhet te ket nick e rregj mbi 3-4 muaj edhe te njoh komadat... ndersa ti se kaluar akoma kohen e duhur gjithsesi nqs se arrin te jesh aktiv si duhet edhe te jessh rregullisht ne albnetwork-si dhe te jesh i sjellshem do te jepet edhe ty nje mundesi si gjith
smile.gif
flm

dibran

Primus registratum

flm rain per sa i perket regj te nickut eshte e vertet qe ska kater muaj qe e kam te regjisruar po une ka kohe qe kam qene ne cat edhe pse nick nuk e kam pas te regjistruar pasi mesova si behet regjis i nickeve dhe i dhomave gjeta dhe komandat ne net dhe i kam shkarkuar dhe di komandat qe mund ti duhen nje op.Gjithsesi flm per komnebtin

House M.D

Primus registratum

qe kur sopat paskan fillu me kthy pergjigje ktu dhe per me teper pozitive :p hajde hajde keni bo perparime
laugh.gif

dibrani_rebel

Primus registratum

ooooooooooooo njerez jepeni nje pergjigje qofte ajo pozitive apo negative u ben 15 vjet me prit nje pergjigje mer