kerkese per acc (aop) te dhoma shqiperia

ingridi

Primus registratum
kerkese per acc (aop) te dhoma shqiperia

mirmbrema..meqe jam cdo nate ne chat,thashe ta provoj nje her ti sherbej dhe une chatit,,do te kisha deshire te kisha dhe une nje acc..faleminderit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ingridi

Primus registratum
Re: kerkese per acc (aop) te dhoma shqiperia

Jam 19 vjec,nga kavaja,jetoj ne itali (piacenza),fatkeqesisht per motive personale nuk arrita te vazhdoj shkollen ketu,por kam nje pune fikse dhe ndihem mire te them te drejten,shpresoj qe njeri nga sop-at ti pergjigjet kerkeses sime,ne chat jam me nick ingridi_luzi_vogel_m ...ju uroj gjithe te mirat,dhe flm per mirekuptimin. me rrespekte ...
ingridi_luzi_vogel_m

ingridi

Primus registratum

o lale po une prandaj e kam vu ate _m mbrapa nick-ut qe ta shikoni qe jam mashkull :D.... rrespekte ingridi_luzi_vogel_m

O

OaSiS

Guest

pershendetje jeni me te vertet te papar qe na keni krijuar mundesin te bisedojm edhe ne qe jemi ne jasht shqiperis te them te drjejten kisha nje deshir nuk e di sa eshte e mundur , kerkoj nje prov per aop acc ke dhoma shqiperia kam gati 3 vjet qe chatoj dhe jam nje user i rregullt i albnetwork ,nuk kam pasur probleme asnjeher me me aop apo sop :)me gjith se i njoh te gjith prandaj ,dmth e keni ju ne dor ,ju oroj shendet e jet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

M

mprAlbania

Guest

Mirembrema,

Shtimet ne aop, tani per tani jan te mbyllura, dhe kerkesa tuaj mund te meret parasysh, kur shtimet te rihapen perseri.

Gjith te mirat

A

arabesque

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

ingridi

Primus registratum

PaPaPapa...pse mer djema,fatin e Marigose paskam une re??Po sikur ta ndroj nickun ta vej Gjino,do jem me fat thua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif :D??as qe nuk e moret fare parasysh ate kerkesen time. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

ingridi

Primus registratum

Po mire re djema mir(per SOP e kam fjalen).Une s'po ju kerkoj 2 dulym toke juve re??Edhe sikur te kisha kerkuar token ma mrr mendja se do e kisha mar me shpejt.kam nje vit ca qe e kam bere kete kerkese :(..

yhyyyyyyyyyyy shife icik sa ka e imja loooooooool
edhe ca dit
edhe festoj 1 vjetorin e nickut tim lol

D

Drejtesia

Guest

ingridi qe ke kohe qe e ke bere kerkesen e shikojme po ne chat une personalisht s'te kam pare. Cfare nick perdor ??

_djaloshi_i_edukuar_

Primus registratum

Pershendetje
_djaloshi_i_edukuar_ prezantohem ne albnetwork nw dhome shqiperia... Do doja te dija nese eshte e mundur te marr nje acc e te jem dhe une i dobishem ne kete shoqeri te madhe e te papare qe eshte bota e chatit.. Nuk kam pas asnje problem me op e tjere ne kete dhome.. Me shume respekte per stafin tuaj dhe ju pergezoj per punen e madhe qe beni _djaloshi_i_edukuar ose devil_boy sic jam ketu... Shpresoj qe kerkesa ime te merret parasysh..... Ju falenderoj per kohen tuaj...

A

arabesque

Guest

Pershendetje _djaloshi_i_edukuar_
Mire do kishe bere qe kerkesen ta kishe bere ne nje teme te re qe ta hapje ti gjithsesi shtimet jane mbyllur dhe nga infot per emrin tend doli qe e ke rregjistruar ne daten e treguar me poshte.

-NickServ- _djaloshi_i_edukuar_ is Me.fal.zemra.e.lire.je
-[-NickServ- Time registered: Dec 20 06:13:19 2008 PST
-NickServ- Last seen time: Jan 29 04:12:53 2009 PST
-NickServ- Last quit message: Mirupafshim!

A

arabesque

Guest

Personi qe ka hapur temen nuk eshte ne chat kshu qe mos thoni pastaj pse nuk marrim access.Kalofsh mire