kerkesa per aop ( @ ) se vdicme dhe ne ! tek #shqiperia dhe #ndihme

Alfonsi-Milano

Primus registratum
kerkesa per aop ( @ ) se vdicme dhe ne ! tek #shqiperia dhe #ndihme

Pershendetjet me te perzemerta te gjitheve dhe mire se ju gjeta ne kete forum te mrekullueshem...

Une jam " Alfonsi-Milano " me kete nick dhe doja te kerkoja acc tek dhoma #shqiperia per here te pare se nuk kam pasur ndonje here acc tek kjo dhome besoj qe komandat i di sa per te dhene nje ndihmese te vogel ne kete dhome, dhe per nje mbarvatje te mire te chatit, per sa i peret userave te veter njoh shume si( rapax, CoLoRaDo, SaK, Timi,Lord ), etj etj se jane shume!
Une jam puthuajse tere diten ne internet sepse e kam ne shtepi internetin dhe nuk chatoj anjehere nga shkolla se nuk lejohet te chatosh nga shkolla ato qe e thojne ate ja fusin genjeshtra se nuk lejohet nga laboratoret e shkolles nejse, pak rendesi ka........ Une studioj per informatica ne Milano dhe besoj se jam aq i afte qe te beje ate qe dua per mendimin tim nuk jam si disa qe nuk dine se sa bejne nje dhe dy nejse..

Emri: Alfons
Mosha: 20 vjec
Vendbanimi: Milano-Itali
Vendlindja: Shkoder

Tani pres nje pergjigje nga userat ! dhe shpresoj qe te jete e mire por dhe e keqe e mire pres pa problem ju falimenderit per mirekuptimin.

Respktet me te mira te gjitheve!?!?! [/QB][/QUOTE]

besiii

Forumium praecox
Re: kerkesa per aop ( @ ) se vdicme dhe ne ! tek #shqiperia dhe #ndihme

ahhahaha poci do aope /pf/images/graemlins/tongue.gif ~~ ik re vdis njer pastaj kerkok

Alfonsi-Milano

Primus registratum

hmmmmmmmmm besi pse re cme bere mua re poc sjam femije si ty une /pf/images/graemlins/smile.gifti kishe tesh dy vjet e gjyesem ne chat ahhahha /pf/images/graemlins/tongue.gif qe kur re 13 vjec nuk ke dite kujt i thojne chat re lol /pf/images/graemlins/tongue.gif nejse se keta e dine te ta shohin kerkesen:)

KUBANITO

Primus registratum

Fonso ti e meriton 1 aop mo lale se je cun i mire ta kisha un ne dore do ta jepja /pf/images/graemlins/smile.gif
!Beso pusha ti re cerr! /pf/images/graemlins/tongue.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga besiii:
[qb] ahhahaha poci do aope /pf/images/graemlins/tongue.gif ~~ ik re vdis njer pastaj kerkok [/qb]
une te rekomandoj qe te nderrosh ate firmen si fillim pastaj te besh komente apo te japesh mendimin tend. si te duket si ide?!

Timi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga kubanito:
[qb] Fonso ti e meriton 1 aop mo lale se je cun i mire ta kisha un ne dore do ta jepja /pf/images/graemlins/smile.gif
!Beso pusha ti re cerr! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOTE
Desha te ju them qe stafi Sop nuk ka nevoj per sygjerimet e komente te te tjerve akoma me shum juve qe keni bere kerkese per aop. Faleminderit per mirkuptimin. Mirupafshim...

KUBANITO

Primus registratum

weeeeeee Timi sa serioz je! :smash:

Alfonsi-Milano

Primus registratum

Oh Timi flm shume per pergjigjen mer lal /pf/images/graemlins/smile.gif Une po pres deri sa te vdes ec mos u merzisni juve....kur nuk merziten une /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Hajde mire ishalla gjithcka shendeti ne rradhe te pare:)
Pershendes gjithe stafin dhe te gjithe antaret e forumit dhe gjithe ato qe me njohin mua....Ju uroj qe tja kaloni sa me mire.....
Dhe shpresoj qe te mos kem dalur nga tema bye bye
Jeni te gjithe njesha pervec meje:(