kerkesa e 10 per aop

ssssssss

Primus registratum
Re: _waNk_12_feat_london_

f.u both nirvana ene notorius /pf/images/graemlins/tonguee.gif lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

sience f.u yourself o gjoja me e mire qe di te besh /pf/images/graemlins/laugh.gif

cent

Forumium praecox
Kerkes Per Aop

Un qe Po Ju bej Nje kerkes Per Aop Jam cent (Stiljano) jam 22 vjec dhe kerkoj Nga stafi i albnetworkut Nqs Mund Te Jem Pjes i stafit tuaj me nje Aop.Shpresoj Mos Tju Kem Bezdisur Me Kete Kerkes.Pres Pergjigje Nga Stafi.Kalofshi Mire Dhe Jeni Te Mrekullueshem!

bjondini17

Primus registratum
Re: kerkesa e 10 per aop

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam 1 vit e ca qe kerkoj aop te #shqiperia dhe #ndihme ju nuk me jepni edhe jan disa qe me 1 jave e marin aop
mund te ma jepni aop jo ?
me respekt bjondini17

[/ QUOTE ]

bjondini17

Primus registratum
Re: hey

kam be kerkes shume here ketu edhe ne chat po asnje nuk me ka ndihmu te me japi nje pergjigje pohuese a mund te ma jepni ju se kam kohe qe bej kerkes ne cdo vend po asgje spo behet pres nje pergjigje ose me sakte kur te hy ne dhomat #ndihme edhe #shqiperia ta shoh vetem @bjondini17 nese mundeni me pergjigjuni njehere po se kam kohe qe pres kete pergjigje !!! kalofshi mire

cent

Forumium praecox

bjondini17 KUR BEN KERKES kerkesa jote shikohet nga sop-at NUK ESHTE E THEN TE KTHJEN PERGJIGJE.mos u bej i paduruar.prit ca koh ok /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

cuna ka dhurata ca aop tani per vit te ri;...prisni mos e rruni /pf/images/graemlins/laugh.gif

bjondini17

Primus registratum
Re: Koziorowski

ore ju i qit motren do ma jepni ate aop mua se ju kam then qe do e keni keq kthe pergjigje shpejt se na ke car karin

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

A ka moderatore ketu, se s'qenket kursy hiç mre jahu.

bjondini17

Primus registratum
Re:mIRC

o lal po ti mer qenke sop edhe nuk thu nje gje te me ndihmosh per nje aop te shqiperia dhe ndihme mua ??? ca ben mer lal apo kshu beni tani ju sikur ste mbani mend gjithsesi ska problem

andydark

Primus registratum

bjondino po degjove lalen behu floodist se ke te drejten e fjales lirise dhe te mos e rruajtjes fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ben floode sa te te doje palla njeri se merr vesh poziten nuk e rrezikon kurre vetemmos harro (firewall on) /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

berty

Primus registratum

KY BENI QENKA I FORT FARE un rri 15 ore ne dite dhe skerkoj aop kurse ky me 15 ore ne jave lol /pf/images/graemlins/tonguee.gif