Kerkes per @ te #shqiperia dhe #ndihme

Permeti_Boy

Primus registratum

Emri: albi jam adoleshent chatoj nga rumania, Bukurest.... po bej kete kerkes per operator sepse ri ne kompjuter pasi studioj per matematik/informatik ... Ju lutem me realizoni kete deshire te jem piestari i stafit tuaj ...ju lutem qe te merni parasysh kerkesen tim ......

Permeti_Boy

Oxandromeda

Oxford Astrophysics
Re: Kerkes per @ te #shqiperia dhe #ndihme

per mendimin tim personalisht
si user qe ke qen te albnetwork ke qen i rregullt
nuk ka ndonje problem qe mund te jesh pjestar i stafit shqiperia dhe ndihme
aq me teper un te isha sop do te kisha hedh ne votim thjesht vetem sepse u tregove i sinqert
qe the jam adoleshent
se shumica bojn si 30 vjec dalin nga 13 mas ca kohesh
gjithsesi shpresoj ta marin parasysh sopat kerkesen tate

Drini_paris

Primus registratum

Pershendetje

Jam nje shqiptare ketu ne paris futem ne chat gjate gjithe dites jam me nick Drini (para isha edhe me nick Parisi )
dhe puna me jep mundesin qe te jeme cdo dite nga mengjesi deri ne darke dhe eme pelqen ky server mbase eshte nj nder serverat me te mire shqiptar.
Bej kerkes per acc tek Dhoma #shqiperia dhe #ndihme qe te jap ndihmen time chatisteve ne ate dhome . kam mbaruar studimet e inxhinjeris se elektronikes ne paris dhe punoj ne nje zyre .

Do te ju lutesha qe te ma merrni kerkesen time ne konsiderate flim

Drini

CoYoTe

Primus registratum

lol toni delta force hahahaahah ka nga 30 vjec thote ncnnc ci do qe i kane i mbajne kot ne kurris nuk u vlejne per asgje edhe mua me pelqen qe djali permetare te mari acc te stafi jone shnet tung nga delja me e urte e chatit /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

o Ton, cudi qe si paske kerku noj Rumune ne kembim /pf/images/graemlins/tongue.gif te AOPit /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodrani007

Primus registratum

pershendetje staf albnetwork un jam UJKU_SHKODRAN chatoj rregullisht po baj nji kerkes per operator jetoj ne belgjike ne qofse ju merr mendja nuk kishi ba keq ciao

B

bleona

Guest

Emri: albi jam adoleshent chatoj nga rumania, Bukurest.... po bej kete kerkes per operator sepse ri ne kompjuter pasi studioj per matematik/informatik ... Ju lutem me realizoni kete deshire te jem piestari i stafit tuaj ...ju lutem qe te merni parasysh kerkesen tim ......

Permeti_Boy