Kerkes per Operator!

England

Drejtori
Pershendetje staffi Sop

Po ju drejtohem me nje kerkes zyrtare per te mar ne konsiderat nje rrishtim te access pasi mendoj se jam plotesisht i gatshem te rrijap kontributin tim ne server. Gjithmone kjo varet dhe nga disponibiliteti juaj qe mund te keni deshire, mundesi, ose nje vend per mua. Shpresoj qe kerkesa ime te meret parsysh nga ju dhe te behet me e mira pse jo nga deshira e mir. Besoj se do ishin te teperta formalitetet e tjera, jo koha, jo aftesit etj.. ju urroj nje dit te mbare Rrespekte !
 

RAIN

Forumium maestatis
Persh te gjitheve ... pas shqyrtimit te kerkes disa ditore Sop vendos qe ENGLAND te shtohet aop @ level 5 .. ta gezoj .. dhe mos na harroni ..
 
Top