Kerkes per aop

Timi

Valoris scriptorum
Kerkes per aop

Pershendetje te gjitheve. Un jam Timi e desha te bej nje kerkes per aop tek #shqiperia. Jam nje chatist qe hyj gati cdo dit e rrij shum koh. Kam gati 2 vjet qe njoh chatin e njoh pak a shum komandat por sic i thojne qe praktika te ben me shum ekspert. Sidoqofte ju falenderoj njelloj. Mirupafshim...

colorado

Forumium praecox
Re: Kerkes per aop

Timi po te pergjigjem ty, por kjo vlen edhe per te gjithe ata qe kerkojne qe te behen aop; numri i atyre qe kerkojne acc eshte aq i madh sa nuk mund te pranohen as si kandidate dhe jo me tu jepet aop.Besoj qe edhe ju jeni te ndergjegjshem per kete.
GJithsesi ne e vleresojme qellimin tuaj , per te ndihmuar ne mirefunksionimin e dhomes #shqiperia.
Ne momentin qe do shihet e nevojshme shtimi i aopeve atehere kerkesat tuaja do merren parasysh.

Timi

Valoris scriptorum

Te falenderoj per pergjigjen qe me ke kthyer edhe se ma mori mendja me te gjith qe kerkojn aop nuk mund te kem mundesi. Mirupafshim...

Soleil

Valoris scriptorum
timiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o dashniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :*************************

err0r

Forumium praecox

Timi po te pergjigjem ty, por kjo vlen edhe per te gjithe ata qe kerkojne qe te behen aop; numri i atyre qe kerkojne acc eshte aq i madh sa nuk mund te pranohen as si kandidate dhe jo me tu jepet aop.Besoj qe edhe ju jeni te ndergjegjshem per kete.
GJithsesi ne e vleresojme qellimin tuaj , per te ndihmuar ne mirefunksionimin e dhomes #shqiperia.
Ne momentin qe do shihet e nevojshme shtimi i aopeve atehere kerkesat tuaja do merren parasysh.

Ne cfare rekordi ka qene numri i userave saqe dhe pergjigja e dhene nga Sop le te kuptoje fluksin e userave :)

Seyfert

Valoris scriptorum

Te falenderoj per pergjigjen qe me ke kthyer edhe se ma mori mendja me te gjith qe kerkojn aop nuk mund te kem mundesi. Mirupafshim...
Timi kerkesa jote u mor parasysh por nuk miratohet se je shume snob :p