Kerkes Per AOP

Niku-Sh

Primus registratum
Kerkes Per AOP

Pershendetje
Desha Te Bej Nje Kerkes Per Aop Kam Shuar Ca Her #Ndihme Dhe Kam Kerkuar NDIHME Por Operatorat Po Flinin Gjum Dhe Thash Me Mir Ta Bej Nje Kerkes Ketu. Komandat I Di Te Gjitha

SkinArt

Primus registratum
Re: Kerkes Per AOP

Pershendetje Niku-Sh
Te uroj qe deshira jote te shikohet nga staff i albnetwork dhe te merret ne konsiderate por doja te shtoja dicka kur ben nje kerkese te tille duhet te japesh disa informacione rreth pranise tende ne albnetwork si psh koha qe e frekuenton
emri qe mban stabel ne dhome dhe mardheniet me userat te uroj qe aop ta marresh sa me shpejt ciao
:)

Niku-Sh

Primus registratum

Pershendetje
SkinArt ne rradhe te par te falenderoj per udhezimin qe me dhe.
Kerkesen qe e bera, desha te jem op tek shqiperia.
Kam me se nje vit e gjuyse qe futem rregullisht ne chat, nick im i tanishem e me te cilen shpresoj qe do te pranohet kerkesa per op eshte Niku (pa sh ne fund)
ciao Niku :thumbsup:

SkinArt

Primus registratum

Niku ska gje i mirpritur
Tani i takon staff te dhomes te thone fjalen e tyre
gjithe te mirat

Nelly

Primus registratum

niku nuk eshte se une jam anetar i stafit qe te te jap op e vlersoj punen tende qe ke ndenjur 1 vit e gjysme ne chat . Une jam ne chat me nick xhaxhi Rule dhe kam me verte me pak se ty ne chat po nuk mjafton te dish vetem komandat dhe te futesh ca here te #ndihme duhet te kesh nje fare reputacioni ne chat dhe me sa kam pare une nuk eshte se njihesh shume dhe nuk te kam pare fare pothuajse .Per mua marrsh op po per mendimin tim duhet ti kesh parasysh gjerat qe thashe une.
Me respekt xhaxhi RuLe

besnik

Forumium praecox

apapapap
po pse mi nuk ja jepni atij?
se edhte djal i mir ai
:thumbsup:

Rimseb

Primus registratum

Postuar fillimisht nga Niku-Sh
Pershendetje
Desha Te Bej Nje Kerkes Per Aop Kam Shuar Ca Her #Ndihme Dhe Kam Kerkuar NDIHME Por Operatorat Po Flinin Gjum Dhe Thash Me Mir Ta Bej Nje Kerkes Ketu. Komandat I Di Te Gjitha

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!

besnik

Forumium praecox

Pershendetje Niku
Me duket se e more se edhe une te njejten pergjigje kam mar e do na e japin mas nje kohet te gjat. Tani te uroj fat dhe sherbe si kur huhet se per ndryshe ta marin prap ata aop, be kujdes se sop jam te keqij nuk ta falin.