Kerkes Per AOP

Alba_Hacker

Primus registratum
Kerkes Per AOP

Pershendetje
Desha Te Bej Nje Kerkes Per Aop Kam Shuar Ca Her #Ndihme The Kam Kerkuar NDIHME Per Operatorat Po Flinin Gjum Dhe Thash Me Mir Ta Bej Nje Kerkes Ketu. Komandat I Di Te Gjitha.

FALKO

Forumium maestatis
Re: Kerkes Per AOP

Lexo rregulloren per dhomen #shqiperia, nese mendon se i ploteson kerkesat do te rrish periudhen e caktuar nen shqyrtim ku do te shikohet angazhimi yt ne main tek #shqiperia.
Mos harro se duhet te dish komandat mire. 70% e atyre qe kerkojne aop nga kjo jane djegur.
Pamvaresisht nga deshira e mire per te ndihmuar te tjeret, nuk mund ta besh dot nese nuk meson mire komandat edhe je i pavlere per punen qe do besh. Keshtu komandat duhet te mesohen edhe te pervetesohen mire.

besnik

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Armando Shkodrani:
[qb] Pershendetje
Desha Te Bej Nje Kerkes Per Aop Kam Shuar Ca Her #Ndihme The Kam Kerkuar NDIHME Per Operatorat Po Flinin Gjum Dhe Thash Me Mir Ta Bej Nje Kerkes Ketu. Komandat I Di Te Gjitha. [/qb]

Emanuela

Forumium praecox

E njoh vete, dhe mendoj qe komandat i di shume mire. Duhet te jesh prezent ne chat me shume, dhe me aktiv. Megjithate per mua je ok. Pavaresiht se nuk kam shume ne dore. :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

una nuk e njof :tipsy:

PS: ju te tjeret mos mu hivni ne fyt se :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba_Hacker

Primus registratum

FALKO Se Pari Dua Te Pershendes Ty Dhe Gjith Stafin #shqiperia .Dua Te Falenderoj Qe e More Arsyen Time Parasysh.Rregullat i Kam Par Dhe i Kam Mesu. Keshtu Qe Rregullat I Di Komandat I Kam Dit Me Kohe. Keshtu Qe Tani Kur Te Jem Online Do Te Flasim Me Shum /pf/images/graemlins/smile.gif
Une Hy Me Nick ^ArMaNDo^ /pf/images/graemlins/smile.gif

Me Respket Nga ^ArMaNDo^ Shkodrani

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!