kerkes per AOP

MeKaNiKu

Forumium maestatis
pershendetje te dashur forumista sic me njohin dhe shumica nuk eshte ne voja te prezantohem sepse u be kohe e gjate ne chat ... do kisha deshire te isha pjes e stafit tuaj nese eshte mundesia gjithmone
sa per komandat i njoh shume mire se sic thash jam afersisht 18 vite ne chat:p

Lostit

Primus registratum
Nje pyetje kam, sa u hoqe nga roli IRCOp nga Netedy erdhe direkt ketej !?

A varke me vela, gjithmon nga fryn era...

DarKSouL

Forumium maestatis
Pershendetje Mekaniku,

Duke ju falenderuar per interesin tuaj per AOp, me vjen keq t'ju them qe per momentin nuk mund te merreni ne konsiderat per t'u shtuar AOp.
Nje nga arsyet eshte fjalori i pahijshem ne main (her pas here) pa permendur ktu faktin qe vjen nga 1 chat tjeter me 1 access goxha me te larte, gje e cila kerkon kohen e duhur deri sa te merrresh ne konsiderate per te te dhene mundesi ne Albnetwork.

Faleminderit,
DarKSouL

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Nje pyetje kam, sa u hoqe nga roli IRCOp nga Netedy erdhe direkt ketej !?

A varke me vela, gjithmon nga fryn era...
Arsyet PSE sjam me andej skam PSE ti them e dyta kush je ti qe permend emrat e chateve tjera .... Kuptoje Se ne chat kushdo qofte eshte I mirepritur per te dhene kontributin e vet per permiresimin e serverit... Nese kjo gje nuk te Ben pershtypje shiko per me part

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Pershendetje Mekaniku,

Duke ju falenderuar per interesin tuaj per AOp, me vjen keq t'ju them qe per momentin nuk mund te merreni ne konsiderat per t'u shtuar AOp.
Nje nga arsyet eshte fjalori i pahijshem ne main (her pas here) pa permendur ktu faktin qe vjen nga 1 chat tjeter me 1 access goxha me te larte, gje e cila kerkon kohen e duhur deri sa te merrresh ne konsiderate per te te dhene mundesi ne Albnetwork.

Faleminderit,
DarKSouL

Ju faleminderit per konsideraten qe keni marr me shkrujt dhe ju respektoj per kohen qe me dhate.. Me respect all