Kerkes per aop

The^DeSiGnEr

Primus registratum
Kerkes per aop

Respekte te gjitheve njeher.Une jam albano_dj besoj se me keni pare shpesh tek serveri me i madh shqipetar albnetwork.Jam nje user shume i rregullt i dhomes me te madhe te ketij networku shqiperia.Shume prej aop te saj i kam shoku.Gjithashtu tani te dal ne teme pre kerkesen time.Une desha per nje acc ne nivel aop ne kanalin shqiperia gjithashtu edhe tek ndihme.Jam i gatshem ne sherbim ne keto 2 kanale te pakten mbi 7 ore ne dite.Gjithashtu jam i gatshem ti jap ndihme userave qe futen ne kanalin ndihme per ate qe atyre u nevojitet.Shpresoj qe ta merrni ne konsiderat kerkesen time.Ju uroj sa me shume pare ene shnet mbi te gjitha.

Me Respekt albano_dj.

The^DeSiGnEr

Primus registratum
Re: Kerkes per aop

Timi e di qe eshte jasht teme ato qe une ene ai kishim shkruar po i kisha per ti thene se kohen e lire qe une kam qe mund te futem ne chat per te krijuar nje shoqeri une desha ta kthej ne detyre per mirmajtjen e dhomes me te madhe te albnetwork-ut.Rrofsh per Edited qe kishe bere.

e perseris ene njeher

Ju lutem SOP-ve te kanalit shqiperia te me kthejne pergjigje per kerkesen time.

FALKO

Forumium maestatis

Lejohen Ircop te japin mendimin? :p Mua me duket OK, chatist i kompletuar me oret on line, eksperiencen dhe komandat!

Na duhen ca Aop per oret e mengjesit.

Hajt suksese

Timi

Valoris scriptorum

Falko /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif lejohen ata Ircop te japin mendimin ne qofte se dikur kan qen Sop edhe moderator /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Po i pembushe kushtet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif them edhe un per kete nje fjal te mir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

The^DeSiGnEr

Primus registratum

Rrofsh FALKO edhe ti Timi.Por gjithsesi dua qe keto fjale ti marim SOP-at e kanalit dhe te me pranojne ne stafin e tyre.

Me Respekt
albano_dj

The^DeSiGnEr

Primus registratum

EJ po shkruaj edhe njeher tani qe eshte shtuar nje Sop tjeter dhe dua qe ai ta marri parasysh kerkesen time bashke me Sop-at e tjere.Ju lutem Sop-ave te me kthejne nje pergjigje mbi kerkesen time qe eshte me siper.

Me Respekt
albano_dj

Syntax

Primus registratum

Pershendetje nje here /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
albano_dj shpresoj te maresh akses lal, sepsee meriton vertet...
Online je! User i rregullt je! S'kan arsye pse mos te te japin akses /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Gjithsesi Uroj ta maresh sa me shpejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Me Respekt Syntax