kerkes per aop

anthrax

Primus registratum
kerkes per aop

peshendetje te gjitheve.quhem briano 20 vjec banoj ne tr.e frenkuentoj rregullisht chatin.punoj ne nje internet kafe dhe pothuajse 8 ore en dite rri ne chat.i njoh shum mire komandat.do doaj qe te me merrnit nji here ne prove se sa i zoti jam.shpresoj ta merrni ne konsiderat kerkesen time.ne chat futem me nick AnThRaX.ju flm per mirekuptimin

ssssssss

Primus registratum
Re: kerkes per aop

per mendimin tim qe se pjerdh njeri hic them ti jepet /pf/images/graemlins/wink.gif

Foti

Primus registratum

me kismet nga viti tjeter se ky vit jane mbyll regjistrimet /pf/images/graemlins/smile.gif

anthrax

Primus registratum

koziorowski c beri ket vit cberi vitin tjeter nje soj eshte re /pf/images/graemlins/smile.gif

nirvana_m

Primus registratum

e para punes mos thuj jam ka tr. e dyta thuj jam ka katjeli librazhdit e dyta punes kur te qethesh tullac do marresh aop /pf/images/graemlins/smile.gif

DANNI_Kapedani

Primus registratum

Anthrax aguiaguiiauigu pse se ke shkru jam seksi mer looooooooool qe te jepnin op looooooool o mer se vitin tjeter nuk eshte vone mer ti vetem mos vdis se merr opin pas nja 10 vjetesh hihhihi e me jep edhe mu ban ndoj here ishalla e merr mor djal se meriton /pf/images/graemlins/smile.gif

gota

Primus registratum
_waNk_12_feat_london_

Pershendetje..!
Une jam Beni nga Tirana, 20 vjec!!
Kam deshire te jap mundesine time si Operator ne Dhomat: #shqiperia & #ndihme.
Nese keni deshire te me merrni ne pyetje, un jam i gateshem te bej cfare detyrohem te beje. Ne Chat rri minimumi 7-8 ore ne dite.
Une kam bere shume kerkesa me perpara, por asnje pergjigje!!
Mire pra kaq kisha per te thene. Shpresoj qe ta keni parasysh kerkesen time.
Me Respekt _waNk_12_feat_london_
Nese me lejoni doja te Pershendesja (Koziorowski & ExTr3Me)
Ju Faleminderit.

Foti

Primus registratum
Re: _waNk_12_feat_london_

pjata tani per tani ska aop-a....
anthrax vitin tjeter me kismet.... ciao

gota

Primus registratum

Koziorowski..!! 0k.
Ska Gje..! Por vetem nje gje mos harroni..nese keni nevoj per aop-pa..kerkesen time do ta keni parasysh..!!
Ju Falemiderit.!

gota

Primus registratum

Koziorowski..! 0k..
Ska Gje..!! Por mos harroni vetem nje gje nese do keni nevoje per aop-pa...kerkesen time e keni parasysh ju..!!
Ju Faleminderit..