Kerkes per aop tek #Shqiperia.

Ardi18

Primus registratum
Kerkes per aop tek #Shqiperia.

Do u lutesha operatorve te keti serveri qe nese do ish e mundur te me jepnin nje aop tek #Shqiperia, jo per gje por se dhe normen e lejueshme qe duhet plotesuar e kame plotesuar.Ju uroj Suksese ne pune.

Ardi18

Primus registratum
Re: Kerkes per aop tek #Shqiperia.

:rolleyes: :rolleyes: ???Sa kohe ka kaluar dhe akoma asnje pergjigje! :confused: .Eh ske cfar te besh, si duket duhet perdor ate metoden tjeter, fut mik per te marr pushtet.
Ja kalofshi mire.Naten e mire.
Me respekte Gjumashi! :sleep:

THUG-LIFE

Primus registratum

edhe zeri yt ra ne vesh te shurdher si shume zera te vjeter te ketij chati te atyre qe i kane dhene jete humor dhe sadopak kane ndikuar ne ardhjen e taksa paguesve ne kete chat ose si thone te pushtetshmit ose me mire delet i kemi krijuar privilegj disave.gjumashi sa per aop ben mire qe kerkesen ta shkruash dhe disa here te tjera sa ky fondatori ta mare mnesaxhin se o njeri me pune . kurse sa per keta licet sa kane kuptu se kadal kadal po i vje funi do i takoj daku ne tirone nga i pari te i funit do ju sjell fotot ne forum masnej hajt noten gjumash

Timi

Valoris scriptorum

O Thug Life. Sle ven pa shkrujt edhe po bon kerrcenime te gjithve, amon mer burr se ske çliru shqipnin. Po te keshilloj po pate ndonje gjo me me shum ronci boje e mos harxho kot llafet e kohen per kta kalamojlliqe. Hajde shnet e pare... :thumbsup:

acid

Forumium praecox

Pershendetje.
Pike se pari duhet te dish se jo cdo kerkese per acc pranohet. Pra ne te gjithe ato qe kerkojne acc stafi ben perzgjedhjet e veta ne baze te regullores. Pra stafi mundohet te perzgjedhe me te miret. Duhet te dish se duhet durim persa i perket acc. une te jap nje shembull konkret :une kam marre acc pas 1 vit. dikush tjeter me shpejt. Une te uroj qe ta marresh acc sidoqofte. Keshilla ime eshte durim Stafi nuk ju ka lene ne harrese te jesh i sigurte.

THUG-LIFE

Primus registratum

hahahahahha timi
se di po kur shkruaj e kom me te lehte me i thone gjonat sesa kur i bej me vepra dhe sic thote i mocmi(hahahaha)koha esdhte gjykatesi me i mire dhe une ate po bej po ja le kohes se per te bere kete pune qe kam marre persiper duhet ta dish qe me ligjet italiane hyn ne burg dhe ate program qe une administroj eshte program i jashteligjshem dhe per ta vendosur ne pc time qe seshte me akill une duhet te gjej nje ip qe te mbuloje ipin tim per keto arsye dhe shume te tjera teknike po e zgjas shume po me beso timi qe do maroj pune shpejt dhe nje gje tjeter programi nuk lidhet me proxy keshtu qe skan per te me kapur kurre se edhe ipet e mia pastaj do jen ipe te kompjutrave te tjere neper bote . noten lal sa per muahabetin e tirones me ate sop do te sjell fotot noten lal shnet e pare dhe sa me shume seks hahahahahahahaha.

I

insane

Guest

Krrau Krriu, po vjen bariu...

Guest

looooooooool insane kush eshte ai bariu ahahah gjumash mos merzit naqe se ta marrin parasysh /pf/images/graemlins/tongue.gif thug live prep ketej mirboll na rri prep se knaqum tu lexua komentet tua jane qesharake /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithashtu edhe me xhimo jeni ba i grup /pf/images/graemlins/wink.gif i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

THUG-LIFE

Primus registratum

ne radhe te pare po te bej nje verejtje dashamirese meso te shkruash dhe te lexosh gjuhen shqipe dhe pastaj eja te me besh verejtje mua ok bebush domethene ik rritu . ne rradhe te pare edhe te kopjosh nickun tim nuk di, jo te japesh mendime (gje qe se pres prej teje qumeshtor)e dyta une dhe xhim kopsa jemi shoke dhe banojme ne nje shtepi dhe vazhdojme te njejten shkolle. e treta se di kush eshte qesharak ketu une apo ti ke mungese oratorie dhe mungese shprehish dhe mu desh tre here te lexoj ate qe ke shkruar per te marre vesh fjalorin tend shqip shqip . tani po te le ne mes te shokeve dhe injorances tate bebushi.

Guest

AHAHAHA --------------) AHAHAHHAHA po ske si me kuptua ti mej fjale ti je student apo jo ? /pf/images/graemlins/laugh.gif AHAHAHHAHA nejse se nuk po e zgjas ma nej se kjo eshte teme per kerkes acc edhe jo te bisedoj me ty AHAHAHAHAHAAHAHAHAHHA kete te qeshun e din ti pse bej sepse ne chat thua fjale te tjera ketu te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif