KeRkEs PeR AoP @ Tek SHQIPERIA DhE NdIhMë

SERIOUS^GUY

Primus registratum
KeRkEs PeR AoP @ Tek SHQIPERIA DhE NdIhMë

kerkes per ACC jom ish I_NEED_A_GIRLFRIEND tashi me emrin SERIOUS^GUY po bej kerkes per acc tek dhoma shqiperia njoh mire komandat edhe them se nuk do ju zhgenjej jam shume i vendosur per kete kerkes shpresoj qe te merret ne konsiderat flm per mirkuptimin /pf/images/graemlins/wink.gif :eek:

Timi

Valoris scriptorum
Re: KeRkEs PeR AoP @ Tek SHQIPERIA DhE NdIhMë

Pershendetje SERIOUS^GUY. Stafi te falenderon per deshiren e vullnetin qe ke per te ndihmuar dhomat #shqiperia e ndihme. Desha te them qe sic ju kam pergjigjur edhe te tjereve koheet e fundit qe per momentin nuk japim accese sepse jane shtuar shume, megjithate kerkesat shqyrtohen gjithmon e kur te kemi nevoj do ti marrim parasysh. Faleminderit e mirupafshim... /pf/images/graemlins/wink.gif

el_che

Primus registratum

du aop, po zej rrallen

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Hudhni leket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

el_che

Primus registratum

edhe ktu me lek, shyqyr qe nuk thate euro /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LiPS:
[qb] Hudhni leket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahahahahaha looooooooooooooool te jap i kiss un tyve se me ka marr molli me te pare ate ftyre te shemtute /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

SERIOUS^GUY

Primus registratum

nejse varja une i hodha iher zarat sepse ketu kan ardh shume aopa te panjohur edhe them se kur po morrin kto pse mos morr une nejse se nuk para flas shume une ke ky forum jom rregjistru sa per kete kerkes .

acid

Forumium praecox

Cuna pse e ktheni temen ne qyfyre ?!!
Cuni ketu ka shprehur interresimin e tij per te patur acc ne Albnetwork nuk ka asgje per tju ndjelle shakate/qyfyret/batutat e tuaja!!
Une njoh userin dhe me inspiron rrespekt, shume korrekt ne dhome, serioz, aktiv ne main pse jo sop do e kene parasysh ne perzgjedhje.
Ju uroj shendet cuna

LORD

Forumium praecox

SERIOUS^GUY Pershendetje.

Une thjeshte po jap mendimin tim:
Shpresoj qe sop/at te marrin parasysh kerkesen tende.
1.Shume kohe ONline ne server.
2.Komandat i din sepse ke nje kohe te gjat qe frekuenton chatin.
3.Asnjeher skam pare qe ke marr kick apo ban per sharje reklama apo dicka tjeter.

Te uroj te marresh acc . :thumbsup:
Pse jo?
Gjith te mirat..

bakent bega

Primus registratum

ej cuna nga vet nicku tregon qe djali eshte serioz dhe shpresoj te behet dicka ne kete drejtim uroj qe se shpejti te kete acc
Nuk besoj te kete komente te teperta
Kalofshi mire :thumbsup:

eviljani

Primus registratum

Pse te mos e marri.Duhet edhe ketu te funksionoje ai marifeti.Me i mire ia dal. E pastaj nese eshte shtuar shum numri aop e acc eshte puna e atyre qe merren me diferencimet per te mbajtur me te vlefshmit. Shpresoj tja dalesh bobi.Se edhe une do kisha deshire te isha i tille por me perpara duhet te behem njehere i njohur e te mesoj komandat.Nese do ishe aq i sjedhshem sa te me tregoje edhe mua ku ti marr qe ti me soj. Mirupafshim cuna

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lord:
[qb]
1.Shume kohe ONline ne server.
2.Komandat i din sepse ke nje kohe te gjat qe frekuenton chatin.
3.Asnjeher skam pare qe ke marr kick apo ban per sharje reklama apo dicka tjeter.

[/qb]
po une i plotesoj keto kushte? :lol: :lol: :lol: :lol:

LORD

Forumium praecox

Oki loqki /pf/images/graemlins/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

SERIOUS^GUY pergjigjen ta kam dhe me siper. Tema mbyllet per arsye sepse u be chit chat. Faleminderit per mirkuptimin..