kerkes per aop te shqiperia

london-boy_shkodran

Primus registratum
Re: kerkes per aop te shqiperia

flm prej teje vella por me sa shof duhet me pagu naj 500£ ketu se nryshe ska aop se itesh nga funi eshte koruptu qeveria mer :p

A

arabesque

Guest

Jo mer se jane cuna te mire keta qe shtojne aop se dhe ty do ta japin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

london-boy_shkodran

Primus registratum

ashtu shpresoj edhe un mer por e shof se spo e ka prb njeri per mua mer apapap sa te egjer qe jan ber keto qe kan qeverin ne dore dsuhet mi korruptu se nryshe ste japin gja :p

A

arabesque

Guest

eh gjeja e fundit qe mendojme ne tek korruptimi na shkon mendja por se besoj se kjo eshte nje menyre per te marre ate qe deshiron,gjithsesi te uroj fat:)

london-boy_shkodran

Primus registratum

fat leshi mer aman por na jepni acc mer e mos na lodhni kot se jam user i rregullt une mer aman ca beni keshtu vejeni pak doren ne zemer o njerez :p

A

arabesque

Guest

vejeni doren ne zemer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

london-boy_shkodran

Primus registratum

ahahahhahah ej me sa shof ma mir spo lodhem me shkrujt me sepse asnje sop deri tesh sma ka dhan prgj si per po e as per jo nejse flm prej jush

A

arabesque

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

london-boy_shkodran

Primus registratum

apapapap keto te bajn me i vra me nje fishek te gjithe si ju ka ber enver hoxha se sja vlen me harxhu fishek ne to mor aman :p:p

london-boy_shkodran

Primus registratum

akoma jam ne prtije mer njesha po te pakten na tregoni dhe mos na leni me tendsion mer aman per nje acc si beni dhe juve nejse ishalla po ma jepni mer :p

A

arabesque

Guest

Pershendetje.
Do e shqyrtojme dhe kur ta shofim te arsyeshme qe vertet e meriton do te te kthejme pergjigje.

london-boy_shkodran

Primus registratum

hajt ma ishalla pa e ven doren ne zemer mem dhan ate @ se na moren shpirtin edhe ju mar naqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif klm all

A

arabesque

Guest

Te thashe qe do te te kthejme pergjigje nuk ka pse poston prape

london-boy_shkodran

Primus registratum

epo as prgj e asgje prej gjeje spo na japin ketu se cfar behet un spo kuptoj asgje gjithsesi po e shof mir prgj tuaj

A

arabesque

Guest

Pershendetje.

Epo me duket se te kam thene dhe me lart qe pergjigje do te kthehet nese stafi e shikon te arsyeshme qe ti je user i rregullt dhe e frekuenton chatin shpesh.Kalofsh mire

A

arabesque

Guest

KORCARIA pse kush ben kerkese duhet te marri se sben access?Ne shikojme sjelljen dhe frekuentimin ne chat kshu qe me qarte se kaq ska ku te veje.Faleminderit

london-boy_shkodran

Primus registratum

akoma ne pritje jam un per nje prgj a mund te dime se cfar po ndoll eshtu u ben rreth 2 vite qe kam ber kerkes dhe anje prgj skam marr. nuk eshte cudia te isha sop kurse un akoma spo marr prgj

ArmageddoN

»¡« PòWêΓeD ßÿ sÿÑd┌σm »!«

Ehh mer ylli_1 un kom 2 fishin tat te viteve :p

london-boy_shkodran

Primus registratum

dmth sipas teje ti qenke gjyshi chatit e ahahahahah epo cte bejme ma njesh dikush heret e dikush von. po shpresoj qe te me jepet aop ndonjereh