kerkes per aop te shqiperia

london-boy_shkodran

Primus registratum
kerkes per aop te shqiperia

hi all un jam ylli 20 vjec dhe jetoj ne londer me origjin jam nga shkodra dhe jam nje user i regullt te chat shqiperia te pakten i kam nje vjet e gjysem qe hy ne chat kisha pas deshir te me jepej nje aop un zakonisht hy me kete nick london-boy_shkodran dhe poeti-vuajtur_shkodran te pakten 3 ore ne dite hy ne chat dhe kam shhum respeket per stafin se me te vertet jan njesha

Zemrushi

Primus registratum
Re: kerkes per aop te shqiperia

Po normale, ti je user i rregullt, edhe besoj qe stafi , edhe ne vecanti sop-at do e aprovojne kerkesen tande /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Per Mendimin tem e meriton.

london-boy_shkodran

Primus registratum

flm prej teje zemrushi ashtu shpresoj edhe un qe sop-at te me japin acc po nejse kjo eshte ne doren e tyre dhe besoj se shpresa vdes e fundit flm per mirikuptimin

london-boy_shkodran

Primus registratum

ej o admin aka mundesi te na jepni prgj per kete tem qe kemi hap edhe te pakten ma jepniu aop edhe pse nuk kemi shoqeri me juve ose per fat te keq sepse sjemi goca se po te ishim goca do na jepnit acc si thua ti timi ????????????

M

mprAlbania

Guest

per momentin shtimet jan te mbyllura

A

arabesque

Guest

lol i mesove fjale te re tani do na pysi ca eshte chat :ppp

`AsD`

Primus registratum

jo mer se nuk ma mer mendja te jet aq e trash sa mos ta di cfar eshte chati lol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

ja do presim si do reagoje deri tani ska kthy pergjigje me duket se e paska mesu si fjale :p

A

arabesque

Guest

E kane heq :ppp pelqehet praktika me shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

london-boy_shkodran

Primus registratum

nqnqnqnqnqnn ca bahet ketu mar naj korupsion mar po skeni faj ju po ka qeveria faj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

Dorela

Primus registratum

ylli 1 uroj qe te aprovohet sa me shpejt kerkesa,sepse ti me te vertet e meriton.:)

A

arabesque

Guest

Hajt ylli se ishalla menojne dhe per ty,po ti mer naq futu dhe ne chat se spo ta shof emrin tat qe te shofin me sy te mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

london-boy_shkodran

Primus registratum

ahahahah ej naq po gadi e kam thy tastieren duke hy ne chat te shqiperia mar naq po baj cudi se ste kan shku syt me pa po nejse ishalla po ju merr zoti mend me jepni aop ma :p