Kerkes Per Akses Aop Te #Shqiperia #Ndihme

ReD_DrAGoN

Primus registratum
Kerkes Per Akses Aop Te #Shqiperia #Ndihme

Pershendetje te gjitheve !Une jam ReD_DrAGoN.Jam nje user i rregullt,i vjeter dhe i perhershem i serverit tuaj.Komandat cs,ns,ms i di mir dhe dua qe meqe jam vjeter ne kete server (5vjet qe hyj) dua qe ti jap mikpritjen userave te rinj,gjithashtu edhe ndihme.Prandaj une po bej kerkes per akses Aop ne dhomat kryesore #Shqiperia #Ndihme .Do tiu kerkoja qe ta merrni parasysh kerkesen time.Une kam hyr me shum nick me perpara,por tani hyj me nick ReD_DrAGoN.Pres nje pergjigje prej jush.Respekte te gjitheve!!ReD_DrAGoN

never

Forumium maestatis
Re: Kerkes Per Akses Aop Te #Shqiperia #Ndihme

pershendetje red_dragon me behet qefi qe me se fundi tu mush menja me bere kerkes do ishte kenaqesi nese do te ishim koleg shpresoj se sopat ta marrin parasyshe kerkesen tende kalofsh mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

BABA

Primus registratum

shpresoj qe sop-at ta marrin ne konsiderat kerkesen tende .

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje all
edhe une si ju po jap nje mendim shkurt dhe thjesht,
ReD_DrAGoN shpresoj qe ta moresh acc , je nje cun i pa problematik , shnet e jet dhe euro sa me shum.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Pse na lejohet ne te japim mendim per sa i perket dhenive te acc?!?!

Ps: sa kisha pa shkrujt ne forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Pershendetje All!Dua te falenderoj te gjithe juve qe keni shkruajtur dicka per mua dmth keni dhen mendimin tuaj.Por do tju lutesha atyre qe sme njofin mos te shkruajne gjera te kota,jashte temes.Doja te theksoja dicka qe une jam fut me shum nick perpara por tani futem me nick ReD_DrAGoN.Nicknamet e tjer i kam ber drop.Kete nick kam shum pak qe e kam regjistruar dhe do te doja qe kjo mos te ndikoj te shqyrtimi juaj per dhenien e aksesit.Shpresoj te ma jepni aksesin megjithate ju keni gjithcka ne dore.Respekte!!ReD_DrAGoN

Zemrushi

Primus registratum

-NickServ- ReD_DrAGoN is ReD_DrAGoN
-NickServ- Time registered: Aug 17 05:20:02 2007 CDT
-NickServ- Last seen time: Sep 06 07:42:56 2007 CDT
-NickServ- Last quit message: Mirupafshim!

ste kemi pare asnjeher ty ne serverin tone, mos eke ngatrro me filmin gol? s'je ke babasoli ktu mer zgjohu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
dhe knej sbohet gja tjeter vetem beni kerkesa per access, jan cunat tjeter qe presin me vite ene spo marrin access ti s'ke 2 muaj nick te regjistrum ene do access!
Un do isha kundra dhenjes accessit per ty.

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Zemrushi per ca babasoul e ke llafin??Sa per informacion se shum veta me kane ngaterruar nuk jam une ai qe hyn te serveri albasoul une jam tjeter.Kete nick e kam regjistruar tani afer e thash edhe pak me lart.Te tjeret i kam ber drop.Megjithate ti ke mendimin tend,por ti nuk me njeh fare keshtu qe mos jep mendime te gabuara.Une e shkruajta edhe pak me lart qe do tiu lutesha Sopave qe mos te merrej ne shqyrtim koha e regjistrimit te nick tim te ri ReD_DrAGoN.Megjithate Sopat kane gjithcka ne dore.Respekte!!ReD_DrAGoN

nirvana_m

Primus registratum

vallaih keq o bo per acc keto kohet e fundit. zor se merr gjo
ZeMeRuShI gjithmone 1 je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Pershendetje !!Po eshte e vertet po sepse po e shoh te kerkesat qe jane bere qe sikur jane pakesuar shtimet Aop.Nese jeni dakord per momentin me shtoni nje Vop,por pa me e hequr ate.Ju lutem shume merrini parasysh keto qe po ju them.Pres nje pergjigje prej jush per Vop.Respekte !ReD_DrAGoN

Zemrushi

Primus registratum

vallahi shume serjozisht e merrni kte chatin ju cuna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ne fakt s'keni faj, se aop te ngrit moralin edhe t'jep pushtet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif , shpresoj qe ndonje nga sop-at te japin te pakten nje vop se kshu po shkoni dam kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MIG-21

Primus registratum

Pershendetje all

Une jam MIG-21 njihem me kete nick tek irc.shqiperia.com
Kam rreth 6 muaj qe kam biseduar me shume sop dhe akoma nuk vendoset per acc time.Dhe sot vij dhe e bej zyrtare kekesen per `ngritjen ne detyre` dhe besoj se eshte me vend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Persa i perket komandave, angazhim ne mbajtjen e harmonise dhe sidomos oret online ne server jane maksimale.
Tani ngelet vetem pergjigja juaj.respekte per te gjithe aop sop admin all.sido qe te shkoje prape jemi 1sha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Pershendetje Stafi !!Jam ne pritje te pergjigjes tuaj.Do t`iu lutesha shume ta merrni parasysh kerkesen time nese per momentin s`ka shtime accessi Aop Mund te me shtoni nje Vop nese e shihni te nevojshme.Jam ne pritje te pergjigjes tuaj.Respekte!!ReD_DrAGoN

ExTaZy_OnLiN3

Primus registratum

Jeni Usera Te Regullt Pa Probleme Shpresoj Te Merni Acc
Dhe Te Ngriheni Perher Ne Grad
Live And Let Die

`AsD`

Primus registratum

ore kush e ka ne dore me dhon acc tek kanali #shqiperia te me hudhi i acc te tall lesht edhe une nganjehere sic bejne userat qe kane per momentin acc tek #shqiperia.flm edhe ne rrs po sme dhate acc /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
ah se desh harrova jam me nick ASD:D

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Pershendetje !!Jam ne pritje te pergjigjes tuaj,kur ta shihni te nevojshme me shkruani.Respekte ! ReD_DrAGoN

`AsD`

Primus registratum

ReD_DrAGoN te uroi te maresh nje pergjigje te sakte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif JO /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Pershendetje !Stafi dimri po afron dhe ne shpira do rrim duke perdorur kompjuterin e duke u futur akoma me shume ne chat.Une do shpenzoj akoma me shum ore ne chat,megjithese sipas jush nuk eshte shume e nevojshme oret e shpenzimit ne chat.Pres nje pergjigje prej jush ,meqe shtimet Aop jane mbyll,nqs e shihni te mundshme me shtoni nje Vop te #Shqiperia #Ndihme Hec pra mos nguroni se jemi cuna te paster pa floode e pa reklama ndoshta ka ardh koha qe mos te jemi me usera te thjeshte se u plakem ne kete server te mrekullueshem jemi besnik.Gjithcka kane ne dor Sop-at ,te cileve do t`iu lutesha ta merrni parasysh e te ktheni nje pergjigje.Respekte! ReD_DrAGoN

ReD_DrAGoN

Primus registratum

Jasht teme. Ti nuk merr access sepse sdi te rrespektosh.