Kerkes per access

Status
Not open for further replies.

NYC11

Primus registratum
Pershendetje te gjitheve! une jam Nyc i njohur gjithashtu dhe me pseudonimin new _york _boy ne nje fare menyre e keni te gjithe nje ide apo nje mendim per mua, do doja te behesha pjes e stafit, jetoj ne usa, kam nje kohe relativisht te gjat qe e frekuentoj chatin, mendova se mund te jap dhe une kontributim time per mbarvajtjen e chatit per aq kohe sa mund te jem i lire ku ndoshta prezenca e aop-ve m.q.s kemi diferenc kohe( ore) mund te jete minimale. Ju faleminderit, me Rspekt NYC

SIRIUS^ELbasanLLi

Forumium maestatis
Tjeta Nyc. Nuk kuptoj se si mund te besh nje kerkese per tu ber pjes e stafit kur njekohesisht e ofendon stafin dita dites. Dua te di nese e keni iden se cdo do te thot te jesh pjes e stafit apo jo. Gjithsesi Pergj besoj se e kuptove nga une. Per mendimin tim se meriton te jesh pjes e stafit te pakten per momentin apo per kto kohe qe te kam par ne chat. Gjith te mirat. Nuk eshte kurr von me ndryshu sjellje. :)

NYC11

Primus registratum
vendimin tend e dija se ke arsye personale se ben vrejte aq me keq kur une isha duke fol me i sop me hakED ti bere kb, por sa per stafin pyet iher mir dhe ti ke nje jave qe je aktiv ne chat se sje fut ktu :)) gjithsesi flm

Timi

Valoris scriptorum
Sirius e para: shum usera edhe se kan qen floodiste o kan ofenduar ju eshte dhene mundesija nje o me shum here, kshuqe sduhet te jesh me paragjykime. E dyta: vetem Founderi ka te drejte te japi kundervendimin o shtimin e nje useri pa pyet te tjere e dua te them qe cdo kerkes shqyrtohet tek zona perkatese e Sop-ve e shumica vendos. Me sa di un Founder eshte Kadafi akoma, kshuqe her tjeter flit me koleget para se te pergjigjesh e konsultohu me ata per cdo gje :).

Status
Not open for further replies.