Kerkes Per Access Tek #Shqiperia #Ndihme

besnik

Forumium praecox
Kerkes Per Access Tek #Shqiperia #Ndihme

Pershendetje, me se fundi edhe un vendosa te bej kerkese per op tek dhoma e #shqiperis dhe tek #ndihme se pse kam shum deshir qe te sherbej per sa i perket informatikes.
Un kam rreth 1 viti qe hyj rregullisht ne chat (me nick Beni_Sh) tek albnetworku dhe rregullat i kam mesuar te gjitha, sidomos psikologjine e chatit tek #shqiperia por duke pare qe nganjehere ndodhin ca gjera ofendime/sharje/reklama e te tjera.....
Duke shpresuar se do e merni parasysh kerkesen time po e mbyll kete shkrim. Me respekt Beni_Sh

Audi

Primus registratum
Re: Kerkes Per Access Tek #Shqiperia #Ndihme

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!

besnik

Forumium praecox

Pershendetje
Ne rradh te par te falenderoj per pergjigjen qe ne dhe.
Te them te drejten nuk dua qe te mburrem e te te them se komandat te di te gjitha, se sa te rrosh do te mesosh por une mendoj qe kam njaq kapacite per deri sa e kam ber kete kerkes tan ju takon juve qe te thoni fjalen e fundit.
Me respekt Beni_Sh

Emanuela

Forumium praecox

Per mendimin tim Beni_sh eshte OK per Aop. Megjithate sop-at vendosin.

Me respekt Emanuela
{AOP #shqiperia}

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Per mendimin tim Beni_sh eshte OK per Aop. Megjithate sop-at vendosin.

Me respekt Emanuela
{AOP #shqiperia} [/qb]
Ti Emanuela ok qeke per te gjithe..pffff

besnik

Forumium praecox

Hej
I lutem te gjith aop qe te votojn per mua se une kur ta mar aop do i jap te ghithve (aop/sop) nga nje voice.
votoni mer MUA
:mad:

Rimseb

Primus registratum

Hej
I lutem te gjith aop qe te votojn per mua se une kur ta mar aop do i jap te ghithve (aop/sop) nga nje voice.
votoni mer MUA

pupi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Beni _Sh:
[qb] Hej
votoni mer MUA
[/qb]
Beni Shkodrani :
je shume i shpif lal, menyra se si kerkon AOP mua me ngjall Neveri. je tamam tipi qe po pate gjo ne dore te merr Shpirtin

Tani qe po te shkruj je bere AOP
por me bere Ban kot
Kujdes lal
AOP sic jepet edhe merret

haj shnet daje

GONI

Primus registratum

urime lal ...........skam ca them tjeter dhe ti e gezosh se paskan respekt per ty .
tshkosha mrapa ishalla
nuk po te bej shume komplimente se do me thone (si disa AOP) qe per ty AOP-i qenka si me fitu zgjedhjet (keshtu me thane disa AOP ktu kur bera kerkesen)

hot

Hotgirl

jo beni ktu ishte fjala ta merje aopin ne baze te nickut..megjithese nuk shof nej hot-beni une apo nej gjo tjeter...cudi si e paska mare aopin beni apo jo GONNY??

GONI

Primus registratum

mire e ka kjo hoti se e kishe marre me shpejt acc se ne nje teme diku atje (e di vete ajo ku)me tha qe po rri afer falkos

GONI

Primus registratum

mos shkruaj fjal te pista o goc cesht ajo gezuar 1 p.........

besnik

Forumium praecox

MIRMBREMA Alabak me Arm0ni

Me duket se ka nodhe nje keq kuptim une nuk jam Ben-shkodrani por jam Beni_Sh.
Une me nick beni_sh kam ba kerkesen edhe me kete nick deshiroj me marre acc.

hot

Hotgirl

plasi syte..eshte p'r'illi aty ..apo april si e do ti??

GONI

Primus registratum

hajt gezuar dhe ty
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
he mo goc po kaq shpejt re brenda.......
boll ne ket teme se eshte per kerkese dhe jo per shakate tona /pf/images/graemlins/wink.gif

besnik

Forumium praecox

ore cuna a goca a car jeni ju po per c'far e kam hape une kete teme per me u sha ju te dy apo per acc?

Ermali

Primus registratum

Une kam bere gati 2 vjet qe ndodhem rregullisht ne serverin albnetwork dhe njoh nje pjese te userave ku perfshihen aop,sop,etj.Mua do te me pelqente qe te beja pjese ne stafin e dhomes #shqiperia prandaj i lutem atyre qe me njohin qe te japin mendimin qe kane per mua. Me pas i mbetet ne dore sopave te vendosin. Do te bej ate qe kam te mundur qe te ndihmoj tek #ndihme dhe #shqiperia . Ju lutem merreni parasysh kerkesen time. Me respekt Ermali.

hot

Hotgirl

mmmm ermali pse nuk hape nje teme tjeter ne vend qe te shkruaje tek kerkesa e benit?? /pf/images/graemlins/smile.gif