Kerkes Per Acc

ARMANI

Forumium praecox
Pershendetje perseri ARMANI jam..deshiroj nje acc te jepni sopa.se Nuk po i lexoni kto faqet e mia qe po shkruaj.edhe shum mir po sidhem ne chat.kam vite ne chat e duhet tkeni pak respekt per mua si chatist i vjeter qe jam dhe shum aktiv.ne qofse ju shtoni shoqerit e juj ate her qenka kot me ba kerkes per acc.ne qofse keni frik KaDaFi ma thoni tpakten.klm dhe respekt per Timi :)

SIRIUS^ELbasanLLi

Forumium maestatis
Tjeta juj zornija juj. Ne rradh te par ktu sjemi ne lufte me pas frike karshi Kadafi apo dikujt tjeter. Nese do ta fillojme nga puna i vjeter pa vjeter ne chat qe skane akses ka edhe usera akoma me te vjeter se ty qe si eshte dhen akses gjithsesi se kuptoj se cte shtyn ty te mendosh negativisht ne lidhje per Kadafi-n? Aji ska lidhje nuk para nderhyn ne vendimet e sop gjithsesi me duket te kam ven ne dijeni o zotni qe ti deri para pak kohesh si ke lan vend vetes me marr akses duke sha nga aop e deri sop e te tjer. Nese drejtohesh ketu perseri per akses te pakten beje ate kerkese te uruar me nje formulim me te sakte e jo frik nga ky e nga aji drejtohu sakte dy fjale mjaftojne e jo poezi chati. Do rishikohet puna jote kete her sa me par qe edhe ti te jesh i qete pas 100 refuzimesh :) Do te kthej une personalisht pergjigje. Klb