KerKes Per AcC #Shqiperia

iSPlaSH

Primus registratum
KerKes Per AcC #Shqiperia

Pershendetje Te Gjitheve... Jam SPlaSH dhe kisha deshire te behesha pjese e stafit AlbnetWork. Di shume Mire Komandat Dhe Jam User Shume Aktiv Ne #Shqiperia... ( Gjithashtu Kam Shoqe Shqiperia qe e pershendes se e kam shum gjan :p)

Shpresoj qe kerkesa Ime te merret Parasysh.

SPlaSH .....

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
Re: KerKes Per AcC #Shqiperia

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">( Gjithashtu Kam Shoqe Shqiperia qe e pershendes se e kam shum gjan :p)</div></div> LoL

Uroj Qe Te Kthjne Nje PerGjigje Pozitive.

O

OaSiS

Guest

SPlaSH flm qe ke deshir te jesh pjes e staf albnetwork por sic thot edhe rregullorja e forumit .edhe ti se paske lexuar akoma duhet te kalosh nje far kohe me ket nick qe mban gjithsesi te keshilloj ti hudhesh nje sy rregullores (Ora di registrazione: Mer 18 Nov 2009 - 13:35:40 UTC ti ske shum qe ke rregj nick .. gjithashtu un ste kam par shpesh online Per Moment shtimet jan mbyllur klm

iSPlaSH

Primus registratum

::::[ 21:05:24 ] -NickServ- SPlaSH is ScRaTcH HacK
::::[ 21:05:24 ] -NickServ- SPlaSH is currently online.
::::[ 21:05:24 ] -NickServ- Time registered: Nov 18 05:35:40 2009 PST
::::[ 21:05:24 ] -NickServ- Last quit message: Ping timeout
::::[ 21:05:24 ] -NickServ- For more verbose information, type /msg NickServ INFO SPlaSH ALL.
::::[ 21:05:24 ] -NickServ- Total Online Time: 0 days 8 hours 45 secs ve 36 mins.

Ma Ktheni Nje Pergjigje Tashi Se Jam Sjelle Mire! :pP Emo Se Late Nam Dhe Ju ! Mos e Doni Edhe Komanden :pP