kerkes per acc ke dhoma shqiperia mbas kaq kohesh

O

OaSiS

Guest
kerkes per acc ke dhoma shqiperia mbas kaq kohesh

rresp te gjithve jeni me te vertet fantastik qe keni krijuar mundesin qe te bisedojm edhe ne qe jemi larg atdheut te them te drjejten kisha nje deshir nuk e di sa eshte e mundur , kerkoj nje prov per aop ke dhoma shqiperia kam gati 3 vjet qe chatoj dhe jam nje user i rregullt i albnetwork ,nuk kam pasur probleme asnjeher me me aop apo sop :)me gjith se i njoh te gjith prandaj po e pat te arsyeshme te bisedohet me sop e dhomes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif edhe nje her rresp ju uroj shendet e jet klm.

O

OaSiS

Guest
Re: kerkes per acc ke dhoma shqiperia mbas kaq kohesh

o cuna po ktheni mer i pergj se pa lek jan :))

O

OaSiS

Guest

o Tim djali jam ne pritje per nje pergj vllai shpresoj te mos vej ne siklet sepse ska qef te behem i bezdishem .te uroj shendet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje Oasis. Te falenderoj ne emer te stafit te dhomave #shqiperia #ndihme per kerkesen e kontributin qe don te japesh. Un te njoh si user e je i rregullt. Do flas personalisht me Sop-et e tjere por ta them qe tani per tani nuk po shtojme. Gjith te mirat....

O

OaSiS

Guest

Timi e vlersoj shum pergjigjen vllai dhe te falenderoj per rresp /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

O

OaSiS

Guest

Timi se ka harru vllai amon kerkoj nje gje nga ty qe me kishe dhen para ca kohesh po nga qe ngela pa inter.. mu be nick drop. vop plz kerkoj nqs emban mend , te pakten te rrij ca koh ashtu pastaj shohim e bejm te pakten ne prov /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif rresp shum dhe klm.

O

OaSiS

Guest

Timi ne qoftese e lexon plz duhet te flas me ty urgjent po pati munesi jo per accc apo per gjera te tilla mos harro te me kthesh pergj klm lali /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

`AsD`

Primus registratum

Oasis mos u merzit plako se nje dit do e maresh dhe ti nje acc?
ja kalofsh sa me mir.

A

arabesque

Guest

oasis te doli mjekra duke duru :p

A

arabesque

Guest

nirvana o kaptin lesh gjalle mer jam po thuj noi llaf te mire per Oasis /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

O

OaSiS

Guest

flm i her mer qe mendoni nga pak edhe per ne rresp i her se ju kom 1sha te gjithve

A

arabesque

Guest

ku jane pijet se accessin e more :ppp

Timi

Valoris scriptorum

Oasis mori Aop tema mbyllet...