Kerkes nga AnThRaX

anthrax

Primus registratum
Kerkes nga AnThRaX

Pershendetje Forumista & Chatista !! Un Jam Briano Nga Tirana Mosha 20 Vjec Ne Chat rri me Nick AnThRaX.Si user i Vjeter i Albnetwork kisha deshir te behesha pjese e stafit tuaj.Kam bere edhe nje here tjeter kerkes Por skam marre nje pergjigje te sakte.Shpresoj te Behem edhe un Pjese e Stafit tuaj duke dhen edhe ndihmen time per Albnetwork.Ju pershendes te gjitheve nga AnThRaX Respekte jeni Njisha

Zemrushi

Primus registratum
Re: Kerkes nga AnThRaX

Pse jo? e meriton m'base le te hellin nje sy nga ty, meqe po thua jam dhe user i vjeter e meriton, un do isha per 1 po per ty.

ScorPio

Primus registratum

Pershendetje anthrax ! S'me ka pelqyer te shkruaj mbi temave te tilla por po detyrohem kesaj here te shkruaj vetem per ty se je nje user qe e e meriton vertet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif duke mar parasysh dhe afatin e kohes qe ti ke ne kete rrjet. Shpresoj qe te plotesohet deshira sa me shpejt! Gjithe te mirat...

anthrax

Primus registratum

lol scorpio rrofsh lale por kujt i thu ncncnncncn eshte e 3000 here qe me thon nuk ka shtime dhe ngelen tu u shtu dita dites.pa ofendime per sop te dhomave,,se ata e dine ke duhet te shtojn jo per gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Exploit

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: anthrax</div><div class="ubbcode-body">Pershendetje Forumista & Chatista !! Un Jam Briano Nga Tirana Mosha 20 Vjec Ne Chat rri me Nick AnThRaX.Si user i Vjeter i Albnetwork kisha deshir te behesha pjese e stafit tuaj.Kam bere edhe nje here tjeter kerkes Por skam marre nje pergjigje te sakte.Shpresoj te Behem edhe un Pjese e Stafit tuaj duke dhen edhe ndihmen time per Albnetwork.Ju pershendes te gjitheve nga AnThRaX Respekte jeni Njisha </div></div>

AnThRaX User I Vjeter?? Sa U Bere Ti 1 Vit Ne Chat?? Je Akoma Shume I Ri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

AnThRaX Ke I Rregullore Ne Fillim Te Kesaj Zone.Lexoje.Thuhet Qe Aop Nuk Jepet Sepse E Kerkoni.Mos Kerko Kot.Kur Te Vi Momenti E Te Duhen Aop Te Tjere Do Shtohesh Edhe Ti. :p

ScorPio

Primus registratum

-NickServ- Exploit is [ Zemër Shkodrani ]
-NickServ- Time registered: Oct 22 09:08:42 2007 CDT
-NickServ- Last seen time: Oct 24 14:47:31 2007 CDT

Exploit kur s'di gje mos shkruaj kot.. mos ma mer per ters kete fjale, ndoshta ke ber ns info anthrax dhe je zhgenjyer pa e ditur se sa i vjeter apo i ri eshte ai ne chat.

Exploit

Primus registratum

Scorpio Nick Exploit Se Perdor Un Ne Chat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Anthrax Te Fala Rudit Po Fole :p Besoj Se E Kupton Vete Kush Jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Per Mua Prap Nuk E Meriton Aop :p :p

anthrax

Primus registratum

Exploit e dija pa ma then se kush ishe.:) e dyta per ty un se kam merituar asnjehere aop /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif e 3 kur te ma japin futu te shqiperia se do te jap voice :p

`AsD`

Primus registratum

AnThRaX e pse mos ta maresh dhe ti nje aop e kan mar usera qe jan shum te rinje ketu ne chat te uro qe ta maresh sa me shpejte
se e meriton.

nirvana_m

Primus registratum

Nirvana te lutem mos egzagjero. Se kuptoj pse sillesh keshtu e dikur ishe Aop. Ke vazhdu duke ofenduar te tjere. Kisha rrespekt per Nirvanen qe njihja dikur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

nirvana_m

Primus registratum

timo me ty skam gjo , une sillem keshtu, sepse kjo eshte pergjigja e asajt qe te tjeret jane sjelle me mua,ska te boj ca kam qene e cqa skam qene, njeriu o njeri ne rradhe te pare, po ti nuk i di te gjitha,dhe perderisa nuk i di arsyet e sjelljes time nuk ke pse te me qortosh. anthrax sorry se ta prisha i cik temen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ma bo hallall