kepucet

nikos_asas

Primus registratum
Re: kepucet

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb]
[qb] Shpirtkeqo, ketej nga jetoj une..eshte pak cudi, por ka numra kepucesh deri ne 48 .. :lol: per burra..
Ti, deri ku ke arrit.... :goofy: [/qb]
48 e gjus prandaj spo gjej ne dyqan /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti qenke Ciklop ore...nderro emer... :goofy: [/qb]
Me probjem esht kjo gjatesia ime .
Per femrat e kom muhabetin,kshu me pelqejne por sa shkjme ne krevat,treben dhe hikin me vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

[qb]
0000000003.jpg

Mua me pelqejne shume ngjyrat..
Afersisht si keto, kam nje pale cizme.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o fantazia a mund te ti heq une ato kepucet!!?? :devil: :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif me fal cimzet,jo cizmet

Guest

Fillimisht postuar nga great1:
[qb]
[qb]
0000000003.jpg

Mua me pelqejne shume ngjyrat..
Afersisht si keto, kam nje pale cizme.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o fantazia a mund te ti heq une ato kepucet!!?? :devil: :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif me fal cimzet,jo cizmet [/qb]
Nuk po kerko, icik si shume eeee... :tipsy:
Te kish qene Ora, po ta zgjasja doren me qejf..
Po cizemt...?? :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une i kam afersisht si keto... :wub: sa ngrohte te mbajne... :devil:
scarpe.jpg
[/qb]
o MOire po Pse sflet ere Dreq qe i paskam lon Kpuct ke Shpia jote se e ktheva shpin permys me i gjet ne n bote se po i gjejsha ... AH Ske faj ti jo po nuk erdha zbath heres tjeter ke shpia jote ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe u permen shpia ku e ke ti se at note isha tap ne se maj men me ardh prap ...

Po ore ja adresa ;ec majtas ,ec akoma,ktheu...Arrite qe arrite tashti ktheu djathtas, /pf/images/graemlins/laugh.gif
condoms_BBCXBUatZ.jpg
vish corapet dhe e ke t'mushme... :lol:

bob

Primus registratum

hajde corape hajde.gjithe ato i ke shfry ti moira.obobo ca koleksioniste fantastike.ja kalon edhe atij te kockave. :eek:

bob

Primus registratum

o fantazia une vetem doja te te ndihmoja.te shihja nese i ke hequr ...e kembeve,lol.nuk eshte e vertete doja te haja edhe pak kadaif!!!
mgjth cizmet i ke te perkryera. :thumbsup:

Guest

Great1...sa per kadaif, kalo te ndonje myslimane..se skam pas Bajram.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Faleminderit per komplimentin e cizmeve..dhe mua me pelqejne.. :thumbsup:

bob

Primus registratum

as une nuk kam pase bajram.thuhet keshtu zakonisht,po ti mos u ofendo.pse po me ban armik bre.une me buk e ti me gur!mendohu,mund te te dhuroj nje pale me tako,firmat patjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Dhuratat i prano dhe Mbreti mor Cun..jo une qe jam e Bija e tij, po e po ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hudhe dhuraten, sado e shemtut te jete... :tipsy:

bob

Primus registratum

e bija e mbretit?!o po mund te jemi vella e moter.motraaaaaaaaaaaaa!do te ta bej qe cke me te.perderisa e pranon.me trego se si te pelqejne the shoes pastaj do te te bej te di.ej po iki se sot kam ndej edhe shume,befsh qejf!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Po ore ja adresa ;ec majtas ,ec akoma,ktheu...Arrite qe arrite tashti ktheu djathtas, /pf/images/graemlins/laugh.gif
condoms_BBCXBUatZ.jpg
vish corapet dhe e ke t'mushme... :lol: [/qb]
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFffffffffffffffffffffffff CA Ereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... :idea: :idea: O MOireeeeeee Po laji Iher Corapet mi masnej mi jep mua ti Vesh ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo per te lare s'kam mesuar akoma ,por lavatricja ka eksperience 10 vjecare... /pf/images/graemlins/tongue.gif Eshte era e zbutesit ,pa diskutim..

Kondrapedali

Kondrapedali

Kjo këtu është për Fantazinë që i ka kombinu të gjitha këpucët me çantën /pf/images/graemlins/laugh.gif

329897531

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo per te lare s'kam mesuar akoma ,por lavatricja ka eksperience 10 vjecare... /pf/images/graemlins/tongue.gif Eshte era e zbutesit ,pa diskutim.. [/qb]
OK ere u Tha u Bo . Ahere po vij ke shpia jote un sic ma shpjegove ti ku o qe Hec Drejt Kthehu Drejt Kalo Mojtas Per Drejt ne aty o shpia me I TUf COrape t Lame kur t Kesh la nja 10 Lavatrice e Corape . qe T Pakten per nja 1 Vit sdo vuaj per Corape ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox

hmmm nje nder gjerat qe harxhoj paran.
Me pelqejne e mendoj se jane teper te rendesishme per komoditetin e kembes,pra ne sherbim te trupit(nese rrini ne kembe shume ore ne dite),plus e vlersoj ne trup te njeriut,sipas veshjes e vendit.i love them.

Cleopatra

Forumium praecox

hahahah TEDI hahaha te betohem ajo fotoja qe ke ven aty,per momentin mendova se jane condom,e thash c'hyjn ato te kjo teme.
laugh.gif