kepucet

ingrid

Primus registratum
kepucet

hej ju forumista ose forumiste qe keni ose jo qejf kepucet,pa me thoni sa harxhoni per to dhe sa pale kepuce keni.

xhoni

Primus registratum
Re: kepucet

kjo teme eshte per ke thashethemet mendoj une

kam nja kater pale kepuce
dy pal si tip sportive dhe dy te tjera elegante

po atletet quhen ti permendesh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

EB

Primus registratum

Qafsh mu, se ma ke gjet dobesine time, kepucet. Une edhe kur shof njerezit me pare nga kepucet se nga fytyra i shof...Ok, recently bleva nje pale cizme tek Urbanoutfitters.com dhe jane the bomb. Ishin i cik shtrenjte, nja $78 po hajt mo, me ishin fixuar fare. kane nji xhep ne ane dhe keto shoket e mi e quajne "my condom pocket".
Per vit te ri do pyes babagjyshin te me sjelle nje pale kepuce me taka se duhet me mesu me ec me taka tani, u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif
kepucet me fantastike qe kam jane nje pale kepuce te verdha, po ca e verdhe, floresente amo dhe ia bej fap e fap e fap kur ngjis shkallet e konviktit dhe te gjithe i kane zili /pf/images/graemlins/wink.gif
Kaq per kepucet...

Vals

Primus registratum

Ku e gjete ke temen se fiksmi i kam kepucet. Edhe une nga kepucet i shof njerezit. DUken njerezit me shije, me horizont, dhe me sqime nga kepucet. SI dhe ne kujdesen per veten apo jo. PO ashtu mund te njofesh kush eshte obsessive-compulsive, me nje fjale rriji larg.

Guest

Edhe une fiksim i kam...sidomos Sandalet..
Nuk e ekzagjeroj hic, ne qofte se them qe kam pothuajse gjithe ngjyrat,te kombinume me canten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Sandalet dhe canten te kombinume per vere, kepucet, canten dhe kapelen per dimer :thumbsup:

bob

Primus registratum

ej e bukur kjo.te flisja per kepucet nuk e kisha menduar deri tani.pse?sepse une flas me to!!!!!!!!!futja kot ma

Verizion

Primus registratum

Ne fakt po te kisha mundesi do kisha blere nja 20 pale me taka pa ekzagjerim po ce do qe mezi ecen me ato te shkreta keshtu qe kam vetem nje pale me taka jane te kuqe si tip cizmesh po jo shume te gjata , kam dhe kepuce te zeza nja tre pale pasi me pelqejne , ndersa per dimer kam nja 5 pale sandalesh njera me e bukur se tjetra , biles njera ka rruaza aty ku lidhen i love them so much

Guest

0000000003.jpg

Mua me pelqejne shume ngjyrat..
Afersisht si keto, kam nje pale cizme.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Pse ka femra qe perdorin keto lloj????? :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Un jom zbath fare sme ben pershypje me esht bo lekura e komes si sholl kepuce /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jom ne hall te madh nuk ka ne dyqan kepuc ne numrin tim /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Shpirtkeqo, ketej nga jetoj une..eshte pak cudi, por ka numra kepucesh deri ne 48 .. :lol: per burra..
Ti, deri ku ke arrit.... :goofy:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif u paskam ngatarru foto.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shoes.jpg

moira mos doje te na tregoje keto kepuce se ti kam pare ne raftin e kepuceve te tua... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Shpirtkeqo, ketej nga jetoj une..eshte pak cudi, por ka numra kepucesh deri ne 48 .. :lol: per burra..
Ti, deri ku ke arrit.... :goofy: [/qb]
48 e gjus prandaj spo gjej ne dyqan /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif u paskam ngatarru foto.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shoes.jpg

moira mos doje te na tregoje keto kepuce se ti kam pare ne raftin e kepuceve te tua... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: sa te shpifme... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Shpirtkeqo, ketej nga jetoj une..eshte pak cudi, por ka numra kepucesh deri ne 48 .. :lol: per burra..
Ti, deri ku ke arrit.... :goofy: [/qb]
48 e gjus prandaj spo gjej ne dyqan /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti qenke Ciklop ore...nderro emer... :goofy: