Keni nje te dashur ! , Kujdes Celularin.

Sirena

Primus registratum
Re: Keni nje te dashur ! , Kujdes Celularin.

Atehere perderisa jane gjera te kaluara s'kane pse te ruhen me ne cel /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mund te ruhen ne mendje, ne kujtese sepse normal qe s'mund dhe s'kane pse te fshihen, por jo te ruhen ne cel.
Une mendoj se celulari mund te shihet nqs tjetri te jep lejen per ta bere (fshehurazi asnjehere). E keqja eshte kur tjetri nuk ta lejon kete gje qe ne fillim apo edhe me vone...kjo do te thote qe ka dicka per te fshehur.
Por edhe kur te lejon e mira eshte te mos abuzohet...pra lejen ne xhep por perdorimi sa me i rralle /pf/images/graemlins/smile.gif.

Le_Routard

Forumium maestatis

Kush dysho e kontrollo, ateher eshte normale qe te beje pyetje te tilla e shume te tjera si keto.

Duke qene qe celulari eshte mjet komunikimi, dhe njeriu eshte komunikuesi, ateher mjeti do kontrollohet per te pare se cfare transferohet nepermjet tij.

Psh, nje histori e veret kjo. I shoqi i se dashures te nje shokut tim e kapi te shoqen ne banjo me celular dhe i gjeti mesazhin qe kjo po i dergonte ketij shokut. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo krijoji grindje ne cift, biles gati u ndan, por si perfundim u pajtuan. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

heh... nuk e kam kontrollu asnjehere dhe as kam ndermend te kontrolloj celularin e askujt qe mund ta kem per shok apo te dashur...nuk do me pelqente te kontrollonin te timin...

MLK

Primus registratum

Pu pu ça populli poesesiv qe jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif Te kontrollosh celularin e tjetrit /pf/images/graemlins/lol.gif
Eshte e njeta gje si ti hapesh letrat ne kutine e postes qe jan n'emer te tjetrit, ti hapesh mail-in apo ku di une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te gjithe mun te ken ne raste te rralla tendencen te zbulojne ç'fare fshihet pas nje xhesti, fjale, telefonate....pra tundimi qendron, po te kerkosh te shohesh cel e tjetrit une per vete se conceptoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth eshte diçka qe se kam ber ndonjehere e s'ma do menia te bej, ashtu sikurse s'do lija njeri te kontrollonte cel tim.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore dhe une i atij mendimi jam, qe nuk ja vlen te kontrollohet. Edhe ne rastin qe tregova me siper i shoqi e gjeti nepermjet celularit qe e shoqja e tradhetonte por ne fund te fundit c'fare beri? Prishi nervat e veta.

Te shoqen nuk e la, dhe as ajo nuk e la te dashurin. E perse duhej pare kot celulari? Ne ca raste ma mire injoront dhe i kenaqur se i ditur e me vuajtje.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Thamina

Papirus rex
ME teknologjin qe kemi sot mund te gjindet gjithcka.
Se kam bere asnjeher e preferoj mos ta bej.
Besoj se mes nje cifti nese ska besim ,ska asigje.
Gjithcka del nje dite,te fus duart ne keto gjera me duket ves I ulet.Njeriu nese do me pa mundet te shoh ne cdo gjest e kudo qe je ...