Keni nje te dashur ! , Kujdes Celularin.

olololol

Primus registratum
Keni nje te dashur ! , Kujdes Celularin.

Qe nje emision tek RAIDUE dhe une vendosa ta sjell ketu me ju.
Shpesh here celulari na lidh me ate qe duam, me njerez qe me vone hyjne ne jeten tone.
Dergon tek ato fjalet magjike, percjell emocione etj.

Por <font color="red">Kujdes ... </font>
Nje sms nga dikush mund te behet molle sherri mes jush dhe asaj/atij.
Nje batute e nje miku mund te bej xheloze ate.

A e keni pare ndonjehere celularin e tij/asaj ?
A duhet pare ?
A duhet bere kujdes me te mos e harrojme dhe me pas na dalin gjera te pakendeshme ?
A ju ka ndodhur qe ajo/ai tju pyes :- He kush te mori ?
Kush te solli sms?
Pse flet me ze te ulet ?
Pse thua nuk mundem te flas tani ?
Pse nuk i pergjigjesh telefonates ?

Diskutoni rreth pyetjeve me siper.

Hellena

Primus registratum
Re: Keni nje te dashur ! , Kujdes Celularin.

Tani ti po do te dish kush eshte menyra me e mire me mcef celularin ? qe mos ta marri vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cili eshte qellimi i temes ?

Nese ka bere gabim ne mos iher do dali .. celulari e ben me te lehte /pf/images/graemlins/devil.gif

olololol

Primus registratum

Qellimi temes eshte me diskutu duhet me pa ne cel e tjetrit apo jo ?
Derisa e kishte RAIDUE teme dite pse mos ta kemi dhe ne !

Se si mu duk ajo pytja si "Pytje ne kohe te Dulles" lol

Hellena

Primus registratum

Posi jo mo .. pse mos ta kemi dhe ne teme dite mire e ke menduar ... ja ky eshte modernizem mendoj un jo ajo koha e DULLES /pf/images/graemlins/lol.gif sikur ti kishe ren shkurt qe ne fillim sdo ishte keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Tashti kalojme ke diskutimi i temes .. ne cel te tjetrit nuk duhet pare se tregon qe nuk ke besim tek personi , nuk ke respekt tek personi , shkurt eshte harbuteri POR .. kur personi eshte "teper" protektiv ndaj celularit te vete , pra sdo ne asnje moment ta perdori kur ndodheni bashke , i nderpret telefonatat shkurt , merr mesazhe pa pushim dhe nuk thot se kush po ja dergon , kta jane shenja qe dicka nuk osht ne vije /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Sje dakort ti e ?

true confidental

Forumium maestatis

Une asnjihere sia kap celularin ....unless ma jep vete per te mar ndonji ne tel kur eshte driving ose duke ber dicka tjeter dhe i ka duart te zena ..por edhe ath sme shkon mendja me e kontrollu
Edhe sikur te kisha ndonje dyshim nuk kisha per tia kontrollu ......per dicka qe mund ta pyes drejt e ne sy dhe pa asnje hezitim ....

Kurse une nji her e kam mbyll cel vetem per ket gje sepse ma shifte shume shpesh dhe ky fakt me acaronte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anyhow ..ky paralajmerimi eshte aktual..Kujdes celularin /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

As e marr mundimin te marr celular........as dua te shof telefona me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

do ju tregoj ate qe i ndodhi nje shokut tim.
ai po rrinte me njeren qe e donte(pasi smund te them se e dashuronte)me vone e kuptoi se e dashuronte...dhe nderkohe i vjen nje sms...nga nje shoqe(apo kandidate per e dashur)qe me fjal shume te thjeshta e pyeste si ishte e ca bente...si ja kalonte...vajza prezent behet xheloze dhe fillon nga pyetjet...ai i thote qe ishte vetem nje shoqe...dhe ateher vajza e detyron ti shkruaj keto fjale "une jam mire dhe po ja kaloj mire ne shoqerine e te dashures sime"
vejza e sms-s mbas 6 oresh i shkruan...nese ne mengjes si per te filluar diten mbare...gjen e par qe duhet te besh eshte te fshish nr tim!

nejse

Primus registratum

Sa mire qe paska thene.
Paska qene vete e ndergjegjshme , qe ishte e tepert.
Trashegohet cifti pra.

marina s.

Forumium maestatis

E ka pare njeri celin tim para ca kohesh dhe tek rubrika gjeti emrin "lali". Me pyeti se ca e kisha dhe une ia ktheva: e kam ashtu qe s'ma prish dot asnje tjeter mendjen qe ta lej ate. Ai e mori vesh ca e kisha...

Ca e kam sipas jush? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Kur se di ti ça e ke...do e di une... /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa vjeç eshte faturinoja?

picasso

Forumium maestatis

kohet e fundit njera me kontrolloi gjith celularin(kuptohet me lejen time...dhe me gjeti shume mesazhe provonuese te nxehta si dhe kompromentuese...si dhe disa foto ...si mendoi se rreagoi....

picasso

Forumium maestatis

e cia esht e drejta jote(sa per ta ditur ku duhet te ve kufijt une /pf/images/graemlins/smile.gifbes shak se une jam nje njeri i lire nuk ve kufij(jo lehte)

antip

Primus registratum

Une s'kam kshu problemesh me te dashuren, se e kam celularin pa vibracion ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une mendoj qe celulari eshte nje nga shkaqet e tradhetise mes nje cifti.Eshte shume tunduese menyra se si celulari te ndihmon te fshesh gjerat e tua.Personalisht kam dy numra celulari dhe te dy celularet ja le ne tavoline te dashurit tim me lirine e plote per te pare cfare te doje.Une ja "kontrolloj" celularin dhe ai ma "kontrollon " mua.Sme duket asgje problem derisa intimiteti dhe gjerat e mia personale jane shume me shume se nje celular.

random

Primus registratum

Une pranaj s'kam mo celular, se m'a gjeti e dashura dhe ma thyu n'kok! /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

sa mire ta paska bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

po nqs mvaret dashuria ime nga nje celular dhe ajo eshte aq debile sa qe te keqinterpretoj noj kujtim qe kam mbajt un ne cel me mire ta humb se sa ta mbaj /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Mbeshtes parafolesin. Po pati 2 pare mend goca sa te supozoje e merret me gjera qe kur i beja une i binte maces me luge, le te hape krahun...