Keni menduar ndonjehere...

Guest
Re: Keni menduar ndonjehere...

Fillimisht postuar nga Lupin III:
[qb] ...te vrisni veten?! [/qb]
rrusho mire je ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ishalla i ke punet mire se te tjerat rrugullohen :wub:

mua me ka shkuar mendja me vra te tjeret po veten jo se e dua shume dreqken /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Doja ta beja me nota serioze prandaj dhe nuk vura ndonje ikone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mqs pyet ti Ada, shume mire jam, mos e ca koken :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Un' timen edhe po te dua se vras dot :devil:

Dua

Primus registratum

Po. Po. Po. Shume here. Mendja shkon gjithkah sidomos aty ku eshte me se veshtiri e me se keqi. Une kam mendu shpesh per menyrat e vrasjes, me cka do e vrisnja veten nese vendosi per vetevrasjen? Asnjera nga menyrat e vetevrasjes nuk me eshte dukur e pershtatshme.

Realiteti eshte se une kam frike nga vdekja dhe kurre s'do kisha patur guxim t'i merrja shpirtin nje maceje e le me vetes sime.

Vdekjen e parapare nuk e kam qejf, me shume e dua ate te paparashikuaren.

D.

cukolja

Primus registratum

e kush eshte ai qe te pakten nje here nuk ka menduar per vdekjen
por shyqyr qe keto minutat e marrezis nuk zgjatin shume ne fillojme e kthjellohemi e heqim dore nga vetvrasja
edhe sikur te me krijohen kushtet e di pse une shpetoj nga vetvrasja se kam frike nga dhimbja e mishit

ilva

Primus registratum

E mo Kiti edhe une e kisha nder mend para dy-tre ditesh por nerrova mendje, per mendimin tim kuùsh shprehet nuk ben asgje po te kaloi truri e eben edhe basta.

cukolja

Primus registratum

o ilva e bejme keshtu provo te presesh pak veten me thike se ben dot se te dhemb
lere pastaj tia ngulesh vetes apo ndojne menyre tjeter
pastaj jeta eshte shume e bukur per ti dhene fund
/pf/images/graemlins/smile.gif

Cleopatra

Forumium praecox

KURRE!!!
E me keto mend qe kam se kam ne mend.Per cado arsye a gjeje qe te me ndodhi ne jete se besoj se vetvrasja eshte zgjedhje.

Amo la vita.

Harris

Forumium praecox

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _Neo_</div><div class="ubbcode-body">...te vrisni veten?! </div></div>
Po pse veten or bab?
Me mir vras at qe me ka ber jeten e padurushme hahahha
upss keshtu vret edhe veten, pra me mire mos te mendoj per vrasjen e me nje raki kalon mi lal cdo gje hahahhaha

futja_vrapit

Primus registratum

u qyqja..uyn e du veten lol ma shum se kedo tjeter
laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
S'me ka ikur truri,per c'fare ta vras veten,nuk zgjidhen problemet ne kete menyre,por me ane te ndihmes se te tjereve.

Pinky

Forumium maestatis
poO SHUM HER, POR NFUND TFUNDIT KUR MENDOJ QE DO JETOJN DO FTYRA ME SHUM SE UN E NDRYSHOJ MENDIMIN