ke 1000% te drejte! ai kreativitet,ajo energji shperthyese e periudhes '92-'97 i la vendin nje rikthimi ne forma primitive te shprehjes artistike.tani ne shqiperi ka disa tipa qe shesin kenge,nuk i krijojne ato.dhe kur nje "artist" vetem preokupohet te shesi,ai behet thjesht nje tregtar,pushon se qeni intelektual!Fillimisht postuar nga baby anna:
[qb] Kam pershtypjen se koha doti tregoj se kush jan kengtaret dhe kenget e verteta.Vitet 90 nuk vin me si per grupe dhe kengtare.[/qb]
shume e drejteFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Ke shume te drejte Anna.Grupe si X,Djemte e detit,Rit-folk,apo kengetare si Redon Makashi me Bledar Seikon,Elton Deda,Akullthyesit dhe Ardit Gjebrea me Projekt Jon...veshtire te rikthehen. [/qb]
Me vjen keq qe e them por ne te vertete keta kengetare qe permende ti, muziken te kopjuar e kane, nga greku dhe turku. Kengetare qe ja vlen ti theksosh jane.Fillimisht postuar nga tola:
[qb] KENGETARI I MIRE MBETET KENGETAR I MIRE DHE AI AMATOR HAROHET SHUME SHPEJT,PO DEGJOJ KETO KOHE Arditin dhe Pirro Cakon duke degjuar kengen e tyre them ja dy kengetare me te vertete te mire dhe me heren e pare nis e i kendoj i pesoj permendesh se te trokasin ne shpirt si teksti dhe melodia ashtu dhe persosmeria e zerit sepse musia e tyre eshte profesionale.(TE ME FALNI QE NUK KAM ZENE NE GOJE PROFESIONISTE TE TJERE POR POR ZORA SI SHEMBULL KETO DY DISQE TE REJA QE KAM NDER DUAR) [/qb]