Kenget me te bukura te viteve 80' dhe 90'

Princesha

Primus registratum
Kenget me te bukura te viteve 80' dhe 90'

Vitet 80' dhe 90' mbahen historikisht si vitet me te ndritshme te muzikes boterore. Kam deshire te me ndihmoni edhe ju qe ketu te mbledhim kenget me te bukura dhe te famshme te atyre viteve mundesisht edhe me video.

Po filloj me kengetaren gjermane me zerin e holle dhe te rralle "Sandra" me nje nder hitet e saj "Maria Magdalena".

http://www.youtube.com/watch?v=5m12OA-BUvE&mode=related&search=

Vazhdojme me hitin tjeter "In the heat of the night" - Sandra
Kombinim perfekt i muzikes dhe zerit.

http://www.youtube.com/watch?v=VZbk86x-GxM&mode=related&search=


Around my heart - Sandra

Thjesht magjike...

http://www.youtube.com/watch?v=eaIA3sNThNY&mode=related&search=
 

Princesha

Primus registratum

D-J

Forumium maestatis
Re: Kenget me te bukura te viteve 80' dhe 90'

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rozalina</div><div class="ubbcode-body">Vitet 80' dhe 90' mbahen historikisht si vitet me te ndritshme te muzikes boterore.
</div></div>

te ndritshme as in GLITZ /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ?

kur i thone dhe duran duran vetes wild boys une sgjej ari apo krokodil qe te krahasoj veten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
 

Princesha

Primus registratum
Re: Kenget me te bukura te viteve 80' dhe 90'

Sa konsiderat t'nalt ke per vedin kshu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif
 
Top