Kenga qe ju perfaqeson ne keto caste!
Airbourne Papirus rex 12 Nov 2017 #222 UPS....MAIDEN. ALBANIA LOW LOW LOW YOUUUUU IKONE. GREATE. PS: me vulgaret shemtira Airbourne fshin tajaret.
UPS....MAIDEN. ALBANIA LOW LOW LOW YOUUUUU IKONE. GREATE. PS: me vulgaret shemtira Airbourne fshin tajaret.
Airbourne Papirus rex 12 Nov 2017 #225 With the spilling blood of others. To the depths of human mind Naten e mire.
Chrono_Crusade Valoris scriptorum 29 Nov 2017 #230 Alivia said: Click to expand... pas kesaj kenge vjen kjo
Airbourne Papirus rex 3 Dec 2017 #234 Shkruesi eshte RRITUR me kete MUZIKE dhe...... qe te ARRISH=OLIMPIN nuk duhen LLAPAQENERIRA apo te merresh me IDIOTESIRA dhe horoscope. RIP.....apropo. NAMM NEWS 2017: GRETSCH G6131MY-CS CUSTOM SHOP MALCOLM YOUNG. Kushton 10.000$....perkohesisht.
Shkruesi eshte RRITUR me kete MUZIKE dhe...... qe te ARRISH=OLIMPIN nuk duhen LLAPAQENERIRA apo te merresh me IDIOTESIRA dhe horoscope. RIP.....apropo. NAMM NEWS 2017: GRETSCH G6131MY-CS CUSTOM SHOP MALCOLM YOUNG. Kushton 10.000$....perkohesisht.
Artin Papirus rex 3 Dec 2017 #235 Gretsch janë kitara të mira, por mua më pëlqen Gibson. Me sa di Gretsch përdor vëllai i Angus Jangut, kurse ai vetë përdor Gibson SG. Last edited: 3 Dec 2017
Gretsch janë kitara të mira, por mua më pëlqen Gibson. Me sa di Gretsch përdor vëllai i Angus Jangut, kurse ai vetë përdor Gibson SG.
Airbourne Papirus rex 3 Dec 2017 #237 Ndoshta do jene te PAKET si puna IME....qe do perfundojne ne.....PURGATOR. Me ngushellon FAKTI....ne <parajse> do shkojne te TJERET....dhe ASNJI nuk me ka TREGUAR sa rehat do jete. POVERAGE...FUCKING ROCK.
Ndoshta do jene te PAKET si puna IME....qe do perfundojne ne.....PURGATOR. Me ngushellon FAKTI....ne <parajse> do shkojne te TJERET....dhe ASNJI nuk me ka TREGUAR sa rehat do jete. POVERAGE...FUCKING ROCK.