prape me wsf kjo??????puuuuuu c'na gjeti!!!!!!!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] "HOU CIKE CIKE" eshte kenga me e bukur per
momentin !!! [/qb]
E po tashi a e di se njerzve jan prish ondrrat eeeeee... cfar ka se tu prish iluzioni qe ka misse te zgjuara ... cfar me bo!!!Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]prape me wsf kjo??????puuuuuu c'na gjeti!!!!!!!Fillimisht postuar nga misstirona_15:
momentin !!! [/qb]
kenga me e bukur pa diskutim
DEDIKIM NGA TOO FARM!!!!!!!!!!!
e une qe mendoja qe ka edhe misse te zgjuara!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam nrru menje ne una,,kjo mpelqe tashtina /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga misstirona_15:
momentin !!! [/qb]
O gloria te eshte bere grupi product 28 edhe ne ender e shikon. Goc mblidh mendjen se ka kenge edhe grupe te tjera plot. :tipsy:Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Mu me ka pelqy me shume konga Trokas e grupit Product 28 :rockband: [/qb]
eeeeeeee shum mir e ke shum e bukur eshte edhe ajo konga ...Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Po mo ata me pelqejne mu ke inot ti..mos u bo dhe ti tashi me keq se angel or devil..kam pelqimet e mija une cunoo:smash:
u se harrova me pelqe edhe ajo konga "e gjithe bota jemi dy" e wsf-së. Me dy menje e kom per kto te dyja [/qb]
gloria me produktin e missi me mbeturinat(jo se produkti eshte me i mire jo!!!!!!)na merziten!!!!mistreco ku bohesh ti mo?Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]O gloria te eshte bere grupi product 28 edhe ne ender e shikon. Goc mblidh mendjen se ka kenge edhe grupe te tjera plot. :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Mu me ka pelqy me shume konga Trokas e grupit Product 28 :rockband: [/qb]